Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Neliela atkāpšanās

Latvijas golfa vēsturē nepieredzēti ziemīgais pavasara sākums jau izraisījis loģiskas konsekvences sezonas kalendārā. "Ozo Golf Club" atcēla aprīļa vidū plānoto sezonas atklāšanas turnīru, un ļoti liela jautājuma zīme pašlaik liekama arī pie "Viesturu" kalendārā pirmajām sacensībām, kas ieplānotas 14.aprīlī.

Ja klimats strauji netuvosies Vidusjūras cienīgiem siltuma grādiem, gada pirmais turnīrs, visticamāk, būs 20.aprīlī "Ozo" paredzētā "Viasat Golf" kausa izcīņa.

Prognozētāji, lai neuzlēktu uz ecēšām, ar solījumiem priekšplānā neraujas. Šonedēļ saule sildīšot arvien vairāk, tomēr naktīs joprojām būs krietns sals un dienās nekas labāks par +6 grādiem nav gaidāms. Lieldienu brīvdienās laiks būšot samērā mākoņains, palaikam snigs un līs, toties naktis kļūs siltākas.

Gaisa temperatūras paaugstināšanās mazliet virs +10 grādiem iespējama dažās dienās aprīļa sākumā komplektā ar slapju sniegu un lietu. Līdz aprīļa vidum minimālā gaisa temperatūra naktīs pārsvarā būs 0..-10 grādu robežās, savukārt dienas vidū termometri rādīs 0..+10 grādu.

Marta vidējā gaisa temperatūra Latvijā būs 4-5 grādus zemāka par normu, tādējādi tiks iegrāmatots aukstākais pavasara mēnesis kopš 1987.gada.

Ledus iešana Kurzemes un Zemgales upēs varētu sākties pēc 5.aprīļa, savukārt Daugavā, mazajās Latgales upēs un straujākajos Vidzemes upju posmos - tikai pēc 10.aprīļa.

Pēdējās izmaiņas , 27.03.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē