Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Ceļā uz #1

Negaisa dēļ svētdien Floridā neizdevās pabeigt "Arnold Palmer Invitational" turnīru, kur Tiger Woods izvirzījies vadībā un pretendē atgūt pasaules ranga līdera titulu. Tikmēr spānis Sergio Garcia skatītājus izklaidēja ar ekstraordināru sitienu no koka augstu virs zemes.

Septiņkārtējais "Arnold Palmer Invitational" uzvarētājs Woods pēdējā raundā paspēja izspēlēt divas bedrītes, un summā viņš ir līderis ar -12 zem PAR, tuvākos sāncenšus apsteidzot par trim sitieniem. Turnīra beigu daļu atlika uz pirmdienu.

Nebūs daudz gribētāju derēt pret Woods uzvaru, jo līdz šim viņš uzvarējis 50 no 54 turnīriem, kuros pirms pēdējā raunda bija līderis. Ja līdera nervi būs gana stipri arī šoreiz, Woods izcīnīs 77. uzvaru ASV PGA tūrē, kas viņu pietuvinās absolūtajam rekordistam Sam Snead, kura rēķinā ir vēl par piecām uzvarām vairāk. Līdz šim vēl nevienam golferim ASV PGA tūrē nav izdevies vienā turnīrā uzvarēt astoņas reizes.

Woods no pirmās vietas pasaules rangā ir šķirts kopš 2010.gada oktobra, kad savainojumi un turbulences privātajā dzīvē vienubrīd viņu atsvieda pat ārpus TOP50.

Vētra svētdien Floridā plosījās visai iespaidīga, vējam pie 10. grīna sagāžot televīzijas torni. Citviet laukumā tika apgāztas piecas TV kameras, bet skatītājus drošības apsvērumu dēļ no laukuma evakuēja.

Garcia līdz tam pamanījās 10. bedrītē ar pirmo sitienu iedabūt bumbiņu fērveja malā augoša ozola staklē. Daudz nedomādams, Garcia uzrāpās kokā un pēc pailgas situācijas izpētes četrus metrus virs zemes ar vienu roku veiksmīgi izsita bumbiņu uz fērveja (VIDEO).

Vēlāk gan izrādījās, ka rāpšanās kokā Spānijas golferim maksāja iepriekš sāpošā pleca pārpūlēšanu, tādēļ vēlāk viņš paziņoja, ka pirmdien vairs nespēlēs. Garcia rezultāts summā tobrīd bija -1 zem PAR, kas deva dalītu 30.vietu.

"Arnold Palmer Invitational" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 25.03.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē