Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Uz treniņiem Spānijā

Lai pietuvinātu zaļās golfa sezonas sākumu, astoņi Latvijas juniori marta otrajā pusē nedēļu pavadīs treniņnometnē Spānijā. Drīzo skolas eksāmenu dēļ vairākiem potenciālajiem izbraukuma treniņsesijas dalībniekiem šoreiz gan būs jāpaliek mājās.

Treniņnometne "Islantila Golf Resort" pie Spānijas un Portugāles robežas paredzēta no 19. līdz 26.martam. Nometnes dalībnieku sastāvs noteikts pēc Latvijas treneru ieteikuma, ņemot vērā golferu attieksmi un ziemas treniņu apmeklētību.

No Latvijas ceļā dosies septiņi juniori, bet Spānijā viņiem pievienosies Laila Forstmane. Eksāmenu vidusskolā dēļ nevarēs piedalīties Linda Dobele, Indra Eniņa un Gustavs Jankavs, kuri arī aktīvi trenējas jaunajai sezonai.

Treniņnometnes izdevumus lielākoties sedz LGF sadarbībā ar R&A, nodrošinot dalībniekiem puspansijas izmitināšanu un nomaksājot visus ar golfu saistītos izdevumus. Savukārt dalībnieku ģimeņu ziņā ir ceļošanas tēriņi un pusdienu maltītes.

Padomus treniņnometnē dos gan Latvijas golferiem jau zināmā Lielbritānijas speciāliste Sarah Claridge un vēl jo labāk zināmais "Ozo" pro Artūrs Krukovs.

Latvijas golfa komanda treniņnometnē Spānijā

*Rūdolfs Ķelle
*Roberts Eihmanis
*Roberts Bišs
*Edgars Bariss
*Harijs Bariss
*Anna Diāna Švanka
*Alise Burkāne
*Laila Forstmane

Pēdējās izmaiņas , 12.03.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē