Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Haizivs Ķīnas tīklā

Ar lielvalstij atbilstošu vērienu golfa atgriešanos olimpiskajās spēlēs gatavojas sagaidīt Ķīnā, kas nacionālās izlases treniņu darba pāraudzīšanai nolīga slaveno austrālieti Greg Norman. Ķīnas golfa federācija piektdien iecēla Norman par nacionālās izlases ekskluzīvo padomnieku.

Norman pārziņā būs izlases spēlētāju atlase un gatavošana 2016.gada Riodežaneiro olimpiskajām spēlēm. Zinot, cik valstiski svarīgs jautājums Ķīnā ir nacionālās izlases panākumi olimpiskajās spēlēs, nopietna pieeja ir arī golfam, lai uzlabotu izredzes cīņā par godalgām.

Divkārt "British Open" uzvarējušais Norman izstrādās golferu treniņplānu, uztura programmu, kā arī sniegs individuālas konsultācijas. Treniņplāns aptver gan apmācību spēlei un mentālo programmu, gan laukuma pārzināšanas (course management) prasmes.

Norman iecels divus savus palīgus, kas strādās kopā ar Ķīnas golfa federācijas speciālistiem. Līdz olimpiskajām spēlēm Norman regulāri viesosies izlases treniņu bāzē Naņšaņā.

Ar skatu uz nākotni Norman uzdevums būs izraudzīties Ķīnas perspektīvākos spēlētājus un paplašināt junioru programmu, lai tā darbotos katrā provincē.

Norman uzsvēra, ka vienmēr ir bijis golfa plašas pieejamības idejas piekritējs, tādēļ iespēju strādāt ar Ķīnas junioriem viņš pieņēmis ar prieku. Lielā Baltā Haizivs, kā dēvē Norman, solīja mācīt jaunajiem Ķīnas talantiem arī golfa etiķeti, saziņas kultūru un godīgumu spēlē.

Pēdējās izmaiņas , 08.03.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē