Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Skats uz Gulbi

Kopš arvien augstāk ceļā uz golfa virsotnēm pakāpjas mūsu pašu spēlētājas, no aprites padzisis Natālijas Gulbes vārds. Ar jaunām spožām trofejām amerikāniete palepoties nevar, taču LPGA turnīros dažbrīd tiek gana augstu, bet nedēļas nogalē Singapūrā, par laimi nepamatoti, iekļuva malārijas slimnieku sarakstā.

LPGA noliedza latviešu izcelsmes golferes saslimšanu ar malāriju turnīrā, kas Singapūrā beidzās svētdien. Gulbes treneris Butch Harmon sociālajos tīklos pavēstīja, ka Gulbe un Dienvidkorejas golfere Se Ri Pak nonāca slimnīcā pēc saslimšanas ar malāriju. Gulbe turnīrā ar 1,4 miljonu dolāru balvu fondu izspēlēja pirmo kārtu, bet sacensības neturpināja gripai līdzīgu saslimšanas simptomu dēļ.

LPGA pārstāve Kelly Thesier pastāstīja, ka pēc asins analīžu veikšanas Gulbi slimnīcā nepaturēja, un viņa piedalījās publicitātes pasākumā. Vēlāk izrādījās, ka Gulbe tāpat kā Pak  un vairāki turnīra personāla darbinieki drīzāk saslimuši ar gripu.

Gulbei 10 gadu ilgajā LPGA spēlētājas karjerā vienīgā uzvara arvien ir triumfs 2007.gadā Francijā "Evian Masters". Tūrē populārā 30 gadus vecā golfere pasaules rangā ieņem 107.vietu, taču dažbrīd sasniedz cienījamus rezultātus.

Ja šosezon pirms starta Singapūrā LPGA turnīrā Taizemē tika gūta 63.vieta, tad pērn "Major" līmenī "Kraft Nabisco" čempionātā tika dalīta 8.vieta, bet "Evian Masters" izdevās pakāpties uz dalītu 4.vietu. Starp citu, šogad "Evian" beidzot iegūs LPGA piektā "Major" turnīra statusu.

Pieskaitot sezonā vēl vienu TOP10 rezultātu un divus turnīrus, kas tika pabeigti labāko 20 vidū, vēl ir daudz par agru uzskatīt, ka Gulbe sasniegusi spēju maksimumu. Aktivitātes publicitātes jomā Gulbe gan nedaudz piebremzējusi, jo vairs nedarbojas pašas mājaslapa, kas iepriekš bija ar plašu saturu, bet visa komunikācija ar faniem koncentrējas "Twitter" kompaktajā formātā.

Pēdējās izmaiņas , 06.03.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē