Arhīvs
23. Aprîlis, 2024. Juris, Jurģis, Georgs
Pāru kaujas
rezultâti

Tūrēm 1:1

Lēni un pamatīgi turpina vārīties diskusiju katls par noenkurotās puterēšanas iespējamo aizliegumu. Ja ASV PGA tūre iepriekš skaidri iebilda pret plānotajām izmaiņām noteikumos, tad Eiropas tūres vadība neilgi pēc tam pavēstīja, ka atbalsta R&A un USGA nostāju aizliegt ripināšanu 'ar enkuru'.

Eiropas tūres vadītājs George O'Grady teica, ka praktiski visa Turnīru komiteja un spēlētāju pārtstāvji atbalsta iecerētās noteikumu izmaiņas. O'Grady pieklājīgi piebilda, ka tūrē apzinās faktu, ka daļa dalībnieku, it īpaši gados vecāki, ripināšanā izmanto garos puterus un enkurošanas metodi.

Pret attiecīgām izmaiņām noteikumos neiebilstu Rory McIlroy un Tiger Woods, taču pretējās domās ir citi, tostarp "British Open" čempions Ernie Els.

ASV PGA tūres komisārs Tim Finchem garo puteru aizstāvībai piesauca arī to, ka noenkurošanas metodi lieto daudz amatieru, un tā jau ir pārāk pierasta, lai tiktu aizliegta.

R&A un USGA tādējādi būs daudz vielas pārdomām, pirms spert nākamo soli enkurošanas aizliegšanā vai status quo saglabāšanā.

Pēdējās izmaiņas , 05.03.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē