Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Arizonas kaktusi sniegā

Latvijas ārēm līdzīgs skats pārsteidzis Arizonu un WGC Accenture match-play čempionāta dalībniekus, kam ceturtdien sniega vētras dēļ pārcēla pirmās kārtas izspēli. Pasaules ranga līderis Rory McIlroy atzina, ka pirmo reizi profesionālā tūrē redz laukumu pārklātu ar sniegu, turklāt vietā, kur ierastāki ir kaktusi.

Brīdī, kad apturēja pirmā raunda izspēli, sniega segas biezums "Dove Mountain"  laukumā sasniedza četrus centimetrus. Ne McIlroy, ne Tiger Woods tobrīd vēl nebija stājušies uz tee, un neviens mačs vēl nebija pabeigts. McIlroy pirmais pretinieks būs īrs Shane Lowry, bet Woods tiksies ar savu tautieti ASV golferi Charlie Howell.

McIlroy atzina, ka sniegu golfa laukumā ir redzējis bērnībā Ziemeļīrijā, taču ne profesionālā tūrē. ASV PGA tūres viceprezidents Mark Russel zināja teikt, ka sniegs Arizonā tūres sacensībās pēdējo reizi redzēts 1990.gadā.

Plānots, ka sacensības turpināsies ceturtdien. Vistuvāk uzvarai pirmajā kārtā ir spānis Sergio Garcia, kurš uz 15.bedrītes grīna pirms četrmetrīga bērdija ripinājuma ir vadībā ar 2up pret Taizemes golferi Thongchai Jaidee.

 


WGC Accenture match-play TĪKLS

Pēdējās izmaiņas , 21.02.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē