Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Vēlreiz TOP 3

Uz dalītu otro vietu pirmdien "Jim West Challenge" kopvērtējumā pakāpās Krista Puisīte, kas ļāva ceturto reizi sezonā ASV studentu sporta turnīros (NCAA) finišēt pirmajā trijniekā. Komandu cīņā māsu Puisīšu pārstāvētā Teksasas valsts universitāte attaisnoja favorītu statusu un uzvarēja.

Krista pēdējā raundā nospēlēja ar +3 virs PAR jeb 75 sitieniem, kas 54 bedrīšu summā palielināja rezultātu līdz +12. Bugijs pēdējā bedrītē liedza iekļūt pārspēlē un pacīnīties par pirmo vietu.

Uzvarēja par vienu sitienu labāk nospēlējusī Kristas komandas biedre Iman Nordin, kam pēdējās 18 bedrītēs izdevās sasniegt dienas labāko rezultātu un nospēlēt ar PAR. Nordin Teksasā izcīnīja karjerā pirmo uzvaru NCAA sacensībās.

Māra Puisīte pēc pēdējā raunda +9 virs PAR summā ar +28 dalīja 26.vietu.

Komandu cīņā "Bobcats" meiteņu uzvara "Vaaler Creek Golf Club" laukumā bija itin pārliecinoša, jo par 19 sitieniem tika pārspētas tuvākās sekotājas - Austrumtenesijas valsts universitāte, kur pirms dažiem gadiem spēlēja Laura Jansone.

Teksasas valsts universitātes golferēm ir iespēja vismaz atkārtot pašreizējo skolas rekordu un izcīnīt sezonā ne mazāk kā trīs komandu uzvaras. Pašlaik "Bobcats" rēķinā ir divi uzvarēti turnīri, bet līdz nākamajām sacensībām būs gandrīz mēnesis laika, kad Arizonā 15.martā pulcēsies "Mountainview Collegiate" dalībnieces.

"Jim West Challenge" rezultāti:

KOMANDU

INDIVIDUĀLI

Pēdējās izmaiņas , 19.02.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē