Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Tikšanās ar Melno atraitni

Austrālijas pievilcību nereti mazina dažādu indīgu mūdžu aktivitātes, par ko dāmu "Australian Open" kvalifikācijā Kanberā pārliecinājās Daniela Holmqvist. Indīgā zirnekļa kodiens varēja beigties pavisam bēdīgi, taču 24 gadus vecā zviedriete darbojās tik prasmīgi, ka pat izspēlēja raundu līdz galam.

Viens no Austrālijas indīgākajiem zirnekļiem Holmqvist sakoda "Royal Canberra Contry Club" 4.bedrītes izspēles laikā. Sakostā kāja sāka tūlīt piepampt, taču Holmqvist nevis sauca pēc palīdzības, bet ar T-kociņu caurdūra kodumu un izspieda indi.

"Es uzšķērdu pampumu ar kociņu un izspiedu indi," savā blogā Zviedrijas golfa federācijas mājaslapā rakstīja Holmqvist. "Operācija tika veikta tīri labi, taču ne tik spoži, lai pamestu golfu un dotos uz medicīnas skolu," viņa piebilda.

Raundu Holmqvist izspēlēja ar 74 sitieniem, kas bija par daudz, lai kvalificētos pamatsacensībām. Pēc turnīra golferes kāju aprūpēja mediķi, un viņu kādu laiku novēros, lai pārliecinātos, ka viss ir kārtībā.

Holmqvist tāpat kā Laura Jansone decembrī Marokā spēlēja Dāmu Eiropas tūres (LET) kvalifikācijas skolā, kur dalīja 17.vietu un nopelnīja tūres karti.

Pēdējās izmaiņas , 15.02.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē