Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Sams pirmais ziemas čempions (3)

Par pirmā Latvijas ziemas amatieru čempionāta uzvarētāju trešdien Turcijā kļuva Normunds Sams, kurš noturēja iepriekš pirmajās divās kārtās nodrošināto pārsvaru, turklāt čempions bija pārliecinoši labākais arī neto ieskaitē. Tālāk aplūkojami arī pilni sacensību rezultāti.

Pirmais Latvijas ziemas čempionāts noslēdzās vēlā vakara krēslā, kad otro vietu pārspēlē ieguva Jurģis Ābele, pārspējot Vitautu Tučku, kam tieši todien bija apaļā 50 gadu jubileja. Ar pirmo pārspēli, kurā katrs 18. bedrīti izspēlēja ar septiņnieku, bija par maz, bet otrajā mēģinājumā Ābele gaviļniekam Tučkum neatstāja nekādu cerību. 

Savukārt Sams čempionāta ieskaitē par septiņiem sitieniem trīs dienu summā apsteidza tuvākos sekotājus Ābeli un Tučku. Turklāt pirmās vietas turnīrā ieņēma spēlētāji, kuru handikaps rakstāms ar diviem cipariem. Dāmām absolūti labākā bija Daiga Puisīte.

Arī neto kausu Sams paturēēja savā īpašumā, jo par iespaidīgiem 15 sitieniem apsteidza tuvāko sekotāju un otrās vietas ieguvēju Andri Cini. Trešo vietu veiksmīgi izcīnīja Edmunds Jansons. 

Nākamajā HCP grupā (13-24) uzvaru izcīnīja Jurģis Ābele, kura rezultāts ļautu uzvarēt arī absolūtā neto ieskaitē. Savukārt lielāko HCP grupā uzvarēja Anna Estere Marksa ar rezultātu, kas viņai kopvērtējumā ļautu ieņemt otro vietu tūlīt aiz Ābeles.

Latvijas 1.ziemas čemionāta REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 07.02.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē