Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Vētraina otrā vieta

Ar PAR atbilstošu rezultātu Krista Puisīte izcīnīja 2.vietu "Hurricane Invitational", kas Teksasas valsts universitātes golferēm bija gada pirmais turnīrs ASV studentu sporta (NCAA) sezonā. Bērdiju mašīna -  tā Kristu raksturoja komandas treneris Mike Akers, bet pirmo vietu šoreiz neizdevās sasniegt ne tik veiksmīga spēlēšanas sākuma dēļ.

Kristu ar -4 zem PAR otrdien Floridā apsteidza cienīga konkurente Kelsey Vines, kura "Golfweek" studentu rangā ir ceturtā spēcigākā spēlētāja. Krista šajā reitingā ieņem 45.vietu, taču 36 bedrīšu spēlē "Deering Bay Yacht and Country Club" laukumā viņa apsteidza vairākas rangā pagaidām augstākās pozīcijās izvietojušās golferes un trešo reizi sezonā iekļuva TOP 3.

Visos trijos raundos Krista pēc pirmajām spēlētajām bedrītēm nonāca sarežģītākā situācijā. Trijās bedrītēs +3 vai divās bedrītēs +3 vai +2. Tomēr vēlāk allaž izdevās vērst lietas par labu, tostarp otrajā raundā sarīkojot uguņošanu ar pieciem bērdijiem sešās bedrītēs pēc kārtas. No 54 bedrītēm 15 tika izspēlētas ar bērdijiem, līdz ar to rezultātu kartītē sarkanās krāsas netrūka. Bija arī trīs divkārši bugiji un deviņi bugiji, taču raundos kopumā rezultāti visnotaļ līdzīgi - 71-70-72.

Divos raundos atzīstami nospēlēja arī Māra Puisīte (74-82-75), kas viņai ar +18 nodrošināja dalītu 29.vietu. Komandu ieskaitē "Bobcats" meitenēm 2.vieta aiz Baylor universitātes, taču reitinga 11. pozīcijas īpašnieces Oklahomas valsts universitātes golferes tika atstātas aiz muguras.

Akers bija apmierināts ar komandas veikumu spēcīgā konkurencē un teica, ka lepojas ar Kristas izcīnīto 2.vietu. Jau trešdien komandai jātiekas mačā ar Floridas starptautisko universitāti, bet svētdien Orlando sāksies "UCF Challenge" turnīrs.

"Hurricane Invitational" rezultāti:

INDIVIDUĀLI

KOMANDU

 

Pēdējās izmaiņas , 06.02.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē