Arhīvs
18. Aprîlis, 2024. Laura, Jadviga, Nameizis, Hildegarde
Pāru kaujas
rezultâti

Pirmie laureāti

Ar otrās kārtas izspēli Latvijas ziemas čempionāta ietvaros otrdien Turcijā noslēdzās 6. Vidzemes ziemas čempionāts, kur visus potenciālos favorītus aiz sevis atstāja Normunds Sams. Savukārt neto ieskaitē par Vidzemes kausa īpašnieku kļuva Jurģis Ābele.

Kā jau bieži Latvijas golfā gadās, uzvaru vairāku dienu sacensībās izcīnīja spēlētājs ne jau nu no pēdējā flaita, kurā iet pirmās dienas līderi. Sams, lūk, pēc pirmās dienas bija 5. vietā, taču spēja nospēlēt pietiekami pārliecinoši, lai par vienu sitienu apsteigtu Vitautu Tučku. Latvijas ziemas čempionāta ieskaitē viss vēl priekšā, jo notikumi rāda, ka atlikušajā vienā raundā daudz kas var mainīties. 

Savukārt Ābelem pietrūka divu sitienu, lai dotos uz pirmās vietas pārspēli Vidzemes čempionāta ieskaitē, bet ar sasniegto rezultātu pilnībā pietika, lai atkārtoti paturētu savā īpašumā Vidzemes ziemas kausu. Viņš neto ieskaitē par septiņiem sitieniem apsteidza otrās vietas ieguvēju Modri Zvirbuli. Trešais finišēja Elvijs Šalājevs, kam līderu flaita atbildības nasta tomēr bija par smagu, un rezultāts raundā par septiņiem sitieniem sliktāks nekā pirmdien.  

Vērtējot rezultātus, jāņem vērā, ka laukuma PAR ir 69.   

Lielu pārsteigumu nav dāmu konkurencē, ja par tādu neuzskata Annas Esteres Marksas pārākumu par pieredzējušākām konkurentēm kausa neto ieskaitē. Savukārt Daiga Puisīte mierīgi, ar lepni paceltu galvu gājusi pretim Vidzemes čempiones godam un trešdien dosies pretim Latvijas ziemas čempiones lauriem.  

Laiks Turcijā valda ļoti brīnišķīgs, saulains, bez vēja un vairāk nekā 22 grādu silts, tā kā atzinību un kritiku par sasniegto rezultātu katrs var veltīt pats sev. Latvijas ziemas čempionāta dalībniekiem vēl paliek trešdiena, kad atkal būs jāspēlē garākā laukumā. Vēl katrs var pierādīt, gan sev, gan citiem, ka spēj nospēlēt ar labāku rezultātu.  

1.Latvijas amatieru ziemas čempionāts:  

6.Vidzemes ziemas čempionāts un Vidzemes ziemas kausa izcīņa  

REZULTĀTI (05.02.2013.)  

STARTA LAIKI (06.02.2013.)

Pēdējās izmaiņas , 05.02.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē