Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Katram savs

Ieguvēji no "Ozo Golf Club" pavadītā laika sestdien bija visi "Birdie Day" dalībnieki, taču kā jau vienmēr turnīros - citi vairāk, citi ne tik ļoti. Kārotā bezmaksas sezonas karte pēc izlozes nonāca Andra Ciņa rīcībā, Mikus Gavars uzvarēja kungu konkurencē un kļuva par solīda pulksteņa īpašnieku, bet Laura Jansone iepriecināja ar turnīra nosaukumam atbilstoši izspēlētu bedrīšu sēriju.

Aigars Pērkums atgādināja, ka ne tikai juniori prot tikt pie labiem rezultātiem, un tāpat kā Gavars stroke ieskaitē nospēlēja ar 75 sitieniem. Pērkuma handikaps līdz ar to vēl jo vairāk kritīsies, lai arī līdz šim jau bija sadeldēts līdz HCP 8,5.

Turnīra reglamenta dēļ Pērkums gan ieņēma otro vietu, jo bērdiju ziņā rezultāts neklātienes cīņā ar Gavaru bija 4:3 junioru izlases spēlētāja labā. "Mont Blanc" pulksteni Gavars saņēma kā labākais "Ozo Golf Club" kluba biedru konkurencē.

Dienas labāko rezultātu sasniedza Laura Jansone, kam arī šoreiz izdevās nospēlēt ar laukuma PAR atbilstošu sitienu skaitu (72). Trešo daļu no 18 bedrītēm Jansone nospēlēja ar bērdijiem, un tikai mazāk veiksmīgs finišs, no 15. līdz 17.bedrītei nopelnot bugiju un divus divkāršos bugijus, liedza dāmu līderei finišēt stabili zem PAR. Īpaši veiksmīgs Jansonei bija otrā devītnieka sākums - trīs bērdiju rindai sekoja PAR un vēl viens bērdijs.

Cinim bezmaksas spēlēšanu "Ozo Golf Club" 2006.gada sezonā nodrošināja "pastaiga ezermalā" - vienīgais un līdz ar to laimīgais bērdijs krita 8.bedrītē.

Lai cik tas tik siltā un saulainā dienā neliktos dīvaini un neticami, fakti runā pietiekami skaidru valodu, lai norādītu, ka šosezon "Ozo Golf Club" ir atlicis aizvadīt vairs tikai sezonas noslēguma turnīru. Līdz tam gan vēl ir laiciņš - sezonas pēdējie mači pie Ķīšezera paredzēti 8.oktobrī.

Pēdējās izmaiņas , 24.09.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē