Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Negribētas brīvdienas

Līdz pat vasaras sākumam sev neplānotas brīvdienas izkārtojis Spānijas veterāns Miguel Angel Jimenez - Eiropas tūrē vecākajam uzvarētājam dārgi izmaksāja uzkāpšana uz slēpēm Ziemassvētku brīvdienās. Slēpojot Spānijas kalnos, Jimenez salauza kāju, un ārstēšanās gaidāma piecu mēnešu garumā.

Kaislība uz slēpošanu Jimenez liktenīga kļuva Andalūzijā netālu no dzimtās Malagas. Pēc kritiena Jimenez uzreiz sapratis, ka lieta nopietna, un smagi cietusi labā kāja. Ar trases personāla palīdzību Jimenez nogādāja slimnīcā, kur viņam veiksmīgi operēja pie paša ceļgala lauzto liela kaulu, taču ārstēšanās turpinājums tik un tā būs ilgs. Cietušais pastāstīja, ka apzinājies slēpošanas risku, bet nav vēlējies no savas kaislības atteikties.

Jimenez ir apņēmies atgriezties laukumā tikpat spēcīgs kā iepriekš un turpināt spēlēt visaugstākajā līmenī. Savu 49. dzimšanas dienu golferis sestdien sagaidīja slimnīcā, bet pirmdien varēja uz kruķiem doties mājās.

Aizvadītajā sezonā Jimenez kā kapteiņa palīgs veicināja Eiropas komandas uzvaru Ryder kausa izcīņā, kā arī novembrī uzspīdēja "Hong Kong Open", kur kļuva par visu laiku vecāko uzvarētāju Eiropas tūres turnīrā.

Pēdējās izmaiņas , 02.01.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē