Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Mēģinājums Austrumeiropā

Rīkotāji 2013.gadā plāno Austrumeiropā ieviest jaunu profesionālu tūri, kuras debijas sezonā organizatori sola sarīkot 12 turnīrus. Cik veiksmīga būs Austrumeiropas PGA tūres nākotne, pagaidām vērtēt būtu pārsteidzīgi, taču ar interesi iniciatīvas virzībai sekos daudzi.

Polijā nobāzējušies tūres organizatori sola, ka sniegs kontinenta austrumu daļas golferiem reti pieejamo iespēju spēlēt profesionālā tūrē. Kā vēl viens mērķis ir minēta vēlme attīstīt Austrumeiropā profesionālu golfu. Tūrē paredzēta arī kvalifikācijas skola, bet pagaidām tas viss izskatās pēc teorētiska veidojuma.

Katrā turnīrā paredzēta vieta 156 dalībniekiem, no kuriem katu pārvarējušie 50 labākie sadalīs 150 000 eiro. Naudas balvas varēšot saņemt spēlētāji, kuru rezultāts nebūs par 10 sitieniem sliktāks kā uzvarētājam.

Lielus solījumus labāk uztvert ar veselīgu skepsi, turklāt paredzētās dalības izmaksas tūrē nav mazas. Arī tūres kalendārs pagaidām dienasgaismu nav ieraudzījis.

Taču zināma darbība tūrē notiek, jo tās darbinieki interesējas nacionālajās federācijās par katrā valstī svarīgāko turnīru datumiem, kā arī mudina apzināt, cik liela varētu būt interse tūres turnīros spēlēt. Acināti tiks arī amatieri, kuri saglabās savu statusu, ja pirms sacensībām atteiksies no balvu naudas, ko varēs novēlēt nacionālajai golfa federācijai.

Pēdējās izmaiņas , 18.12.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē