Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Laura Tūrē!

Pirmā Latvijas golfere augstākā līmeņa profesionālā tūrē! Par maz būtu Lauras Jansones veikumu pēdējā kvalifikācijas raundā nosaukt par izcilu - Jūrmalas golfere pirmdien Marokā nospēlēja ar -4 zem PAR un ar vietu TOP 30 izcīnīja tiesības nākamajā sezonā spēlēt Dāmu Eiropas tūrē (LET).

Pataupījusi savu labāko spēli piecas dienas ilgušā kvalifikācijas turnīra noslēgumam, Laura piecu kārtu summā finišēja ar -7 zem PAR, kas ļāva pakāpties uz dalītu 25.vietu. Tieši šāds rezultāts bija vajadzīgs, lai tiktu 30 spēcīgāko spēlētāju vidū un nopelnītu kvalifikācijā iespējami augstāko kategoriju dalībai LET 2013.gadā.

Lauras meistarība un neatlaidība kopā ar ģimenes atbalstu ir ļāvusi talantīgajai spēlētājai ierakstīt spožu lappusi Latvijas golfa pagaidām vēl neilgajā vēsturē! Stabilais sniegums gan priekškvalifikācijā, gan kvalifikācijā ļauj ticēt, ka Laura Latvijas golfa cienītājus un līdzjutējus turpinās ielīksmot ar jauniem panākumiem.

Pēdējā kvalifikācijas dienā Marakešas "Al Madeen" laukumā Laura izcīnīja piecus bērdijus un tika pie viena bugija. Beigas bija dramatiskas, jo vienīgais bugijs priekšpēdējā spēlējamajā bedrītē varēja pārsvītrot visu iepriekš sasniegto, taču pēdējā bedrīte tika pabeigta ar bērdiju!

Kvalifikācijā uzvarēja taizemiete Ariya Jutanugarn ar -24 zem PAR, par pieciem sitieniem apsteidzot tuvāko konkurenti austrālieti Nikki Campbel.

LET kvalifikācijas turnīra REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 17.12.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē