Arhīvs
18. Aprîlis, 2024. Laura, Jadviga, Nameizis, Hildegarde
Pāru kaujas
rezultâti

Kats pievārēts

Dāmu Eiropas tūres (LET) kvalifikācijā Laura Jansone svētdien Marokā tika pāri katam un iekļuva 66 labāko vidū, kas ļaus turpināt cīņu izšķirošajā piektajā kārtā. Kvalifikācijas skolā augstāko iespējamo kategoriju dalībai tūrē pēc piecu dienu spēlēšanas saņems TOP30 iekļuvušās golferes.

Marakešas maratona priekšpēdējā dienā Laura "Amelkis" laukumā nospēlēja ar PAR jeb 72 sitieniem. Bērdijiem dāsnākajā dienā piecas zem PAR nospēlētās bedrītes neļāva palikt mīnusos trīs bugiju un divkārša bugija dēļ.

Pēc četrām pamatkvalifikācijas kārtām Laura ar -3 zem PAR dala 38.vietu, un, parādot savu labāko spēli, noteikti var pacīnīties par iekļūšanu TOP30, kas, visticamāk, pastiepsies nedaudz garāks dalītu vietu dēļ. Aiz sevis Laura pagaidām atstājusi arī Tiger Woods brāļameitu Cheyenne Woods, kam ciltsraksti turnīrā nodrošina papildu popularitāti.

Aiz kata palika visas pretendentes, kam četru raundu summā neizdevās nospēlēt zem PAR. Savukārt līderes pozīcijās ar -21 zem PAR labi jūtas taizemiete Ariya Jutanugarn. Kvalifikācijas pēdējā kārta tiks spēlēta "Al Madeen" laukumā.

LET kvalifikācijas turnīra REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 16.12.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē