Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Labāk nevajag

Runāšana par drošību golfa laukumā ir garlaicīga līdz brīdim, kad piesakās pavisam negribēts notikums. Nevis pabaisu bildīšu publicēšanas labad, bet noderīgu atziņu gūšanai paša drošībai ir vērts ielāgot, kā titulētā kalnu slēpotāja Bode Miller viens neveiksmīgs sitiens pārvērta viņa skaistās sievas seju.

ASV pieckārtējā olimpiskā medaļnieka kļūme golfa laukumā trešdien izraisīja nopietnu acs traumu viņa sievai Morgan Beck-Miller, kam trāpīja neveiksmīgi sista bumbiņa. Ar draiveri sitot no tee, Miller trāpīja sievai, kura neveiksmīgi bija aizslēpusies aiz koka. Cietušo nogādāja slimnīcā Sandjego, kur viņai sekmīgi veica operāciju.

"No bumbiņas, kas lidoja ar ātrumu 260 kilometru stundā, par laimi, dabūju tikai vairāk nekā 50 šuvju, nevis zaudēju aci," atzina Beck-Miller. "Nejūtos diez cik labi. Sitiens ar golfa bumbiņu sejā no mīļotā vīra. Es viņu joprojām mīlu," vēstīja cietusī.

Miller ceturtdien informēja, ka sieva pēc operācijas jūtas labi un pilnībā atlabs, lai gan pagaidām ar kreiso aci neko nevar redzēt. Milleru ģimene atzinīgi novērtēja "Kaenon" saulesbrilles, kas izturēja bumbiņas triecienu un mazināja iespējamo traumas smagumu.

Sievai veiksmīgi atlabstot, Miller pajokoja, ka viņa sitiens nemaz nebija tik neprecīzs, jo viņš centies netrāpīt pa koku, aiz kura sitiena brīdī bija aizslēpusies sieva, un tas arī izdevies.

Miller ar profesionālo pludmales volejbolisti Morgan Beck apprecējās oktobrī.

Pēdējās izmaiņas , 14.12.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē