Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Sākts ar PAR

Lieliskos laikapstākļos ceturtdien Marokā sākās Dāmu Eiropas tūres (LET) kvalifikācijas pamatsacensības, kur Laura Jansone pirmo kārtu izspēlēja ar PAR atbilstošiem 72 sitieniem. Turnīra dalībnieču meistarības augsto līmeni un nopietno konkurenci raksturo fakts, ka šāds rezultāts nodrošina dalītu 61.vietu.

Lauras rezultātu kartītē bija divi bērdiji, bet mīnusos pret laukumu neļāva palikt divkāršs bugijs. Spēlējot Marakešas "Al Madeen" laukumā, vienā flaitā satikās divas "Latvian Open" čempiones - Jansone (2007) un krieviete Gaļina Rotmistrova (2003, 2004, 2006, 2008), kura šoreiz nospēlēja ar +1 virs PAR.

Dalībniecēm, kas pirmajā kārtā nospēlēja ar +3 virs PAR, otrā sacensību diena jāgaida ārpus TOP 100, un katrs ietaupīts vai lieks sitiens rezultātu tabulā var pacelt vai nogremdēt par pārdesmit pozīcijām.

Pamatkvalifikācijā spēlē 141 golfere, kam vispirms jātiecas četru raundu summā pārvarēt 60 spēlētāju katu. Savukārt pirmdien piektajā raundā cīņa būs par vietu TOP 30, kas nodrošinās kvalifikācijas skolā augstāko iespējamo kategoriju dalībai LET 2013.gadā.

Pirmajās četrās kārtās tiks spēlēts pa divām kārtām "Al Madeen Golf Resort" un "Amelkis Resort" laukumos.

LET kvalifikācijas turnīra REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 13.12.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē