Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Potenciālajiem treneriem

Ir sākusies pieteikšanās uz piecus mēnešus ilgiem sporta treneru sagatavošanas kursiem, kas sāksies 2013.gada 18.janvārī. Apmācības programma noderēs ikvienam, kurš vēlas darboties par sporta treneri atbilstoši valsts likumdošanā paredzētajai kārtībai.

Izglītības iestāde "Sporta izglītības aģentūra" informē, ka šobrīd var pieteikties kursos "Sporta trenera sagatavošana", kas paredz sporta speciālistu pilnveidi C kategorijas iegūšanai. Mācības notiks piektdienu vakaros un sestdienās Lāčplēša ielā 36, Rīgā.

Mācībām aicina pieteikties sportistus, visu veidu sporta trenerus un interesentus, kuri strādā vai vēlas sākt strādāt par sporta treneri. Kursu rīkotāji sola inovatīvu un daudzveidīgu apmācību, profesionālus lektorus, izsmeļošus metodiskos, uzskates un izdales materiālus, individuālu pieeju, ērtu un mūsdienīgu saziņu, draudzīgu un dinamisku vidi, ērtu nokļūšanu un mājīgas telpas.

Plašāku informāciju var atrast www.sportaizglitiba.lv

Te jāpiebilst, ka Sporta likuma noteikumi paredz sertifikācijas kārtību un prasības, kas valstī jāizpilda, lai strādātu par treneri sporta jomā. Jau iepriekš C kategorijas treneru mācību programmu golfā ir apguvuši vairākas uzņēmīgas personas.

Pēdējās izmaiņas , 12.12.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē