Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Plus gada balva

Rory McIlroy šosezon ASV PGA tūrē izcīnīja četras uzvaras, tostarp paliekot nepārspēts "Major" PGA čempionātā, kā arī finišēja pirmajā vietā naudas listē gan Amerikas, gan Eiropas tūrēs. Gūto titulu sarakstu 23 gadus vecais ziemeļīrs otrdien papildināja ar ASV PGA tūres sezonas labākā spēlētāja balvu.

ASV PGA tūres biedru balsojumā McIlroy kļuva par jaunāko sezonas labāko spēlētāju kopš Tiger Woods, kuru 1998.gadā par labāko atzina 21 gada vecumā.

Līdzās citām trofejām un pasaules ranga līdera kronim McIlroy var lepoties ar ASV PGA tūrē labāko vidējo sezonas rezultātu, kas viņam nodrošināja tūrē pasniegto Byron Nelson balvu un Vardon trofeju, ko piešķir ASV PGA. Tūres komisārs Tim Finchem uzteica McIlroy par pamatīgo ieguldījumu tūres lielākajā vērtībā - spēlējošo golferu tēlā.

McIlroy atzina, ka ir patīkami saņemt atzinību no kolēģiem, kurus sezonas laikā ik nedēļu satiec kā konkurentus. ASV PGA tūres balsojuma par sezonas laureātu rezultātus skaitļu izteiksmē organizatori tradicionāli neatklāj.

Jauno sezonu McIlroy sāks 17.janvārī Abudabi, kur viņa somā "Nike" nūjas jau būs aizstājušas "Titleist" ražojumus.

Par gada debitantu ASV PGA tūrē atzina John Huh, kurš vienīgais no pirmās sezonas spēlētājiem iekļuva tūres čempionātā.

Pēdējās izmaiņas , 05.12.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē