Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Daži brīvi segli

Citu dzīves sfēru ietekmes uz golfu dēļ izbrīvējušās dažas vakances dalībai Latvijas ziemas čempionātā, kas februāra sākumā risināsies Belekā, Turcijā. Organizatori vēsta, ka iespējas startēt vērienīgajā turnīrā pavērušās trim līdz četriem iepriekš nepieteiktiem spēlētājiem.

Bez papildu piemaksas rīkotāji arī panākuši čempionāta dalībnieku izmitināšanu "Calista" luksusa kūrortā, kas kvalitātē ir pakāpi augstāk nekā iepriekš paredzētā "Sueno Golf Resort" viesnīca. Ar neērtībām tikšanā uz golfa laukumiem izmaiņas nedraud, jo "Calista" mītne ir pārsimt metru attālumā no tee.

Vakanču pretendentiem finanšu jautājums 1000 eiro apmērā ar rīkotājiem jānokārto līdz 15.decembrim. Interesentus uzklausīs Gatis Birkavs (mob.t. 29210277) un Ainārs Počs (mob.t. 29243750). Jau vēstīts, ka dalības maksa sedz visus ceļošanas, izmitināšanas, uztura un golfa spēles izdevumus no/līdz Rīgas lidostai.

Ceļā no Rīgas čempionāta dalībnieki dosies 31.janvārī, bet atgriezīsies 8.februārī pēc sešu dienu neierobežotas golfa spēlēšanas un all inluded servisa baudīšanas. Sacensību raundi būs no 4. līdz 6.februārim.

Pēdējās izmaiņas , 04.12.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē