Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Ar vīnu un mīlestību

Uzvarēt PGA profesionāļu tūres sacensībās nav nekas neiespējams arī 48 gadu vecumā. Lielais cigāru kūpinātājs Miguel Angel Jimenez svētdien kļuva par visu laiku vecāko uzvarētāju Eiropas tūrē, turklāt profesionālās ilgmūžības receptē ne visas nosauktās sastāvdaļas iekļaujas pedagoģiskos priekšrakstos.

Honkongas "Open" turnīrā Jimenez par viena sitiena tiesu apsteidza tuvāko konkurentu zviedru Fredrik Andersson. Pēc uzvaras Jimenez preses konferencē rēķināja, ka nākagad viņam Eiropas tūrē būs jau 25.sezona, taču karjeras beigas vēl nav saskatāmas.

Arī preses konferencē Jimenez ieradās ar neiztrūkstošu cigāru mutē, un labā noskaņojumā iepazīstināja ar savu skatījumu uz dzīvi. Viņš smējās, ka bez laba Riohas vīna diez vai būtu tik labā formā kā pašlaik, bet locītavām kustēties vēl palīdzot olīveļļa.

"Jābūt veselam un lokakanam. Daru daudz stiepšanās vingrinājumu, jo ķermenim jābūt formā, lai cīnītos ar jaunajiem zeļļiem," sacīja Jimenez. "Man joprojām patīk tas, ko daru," viņš uzsvēra, piebilstot, ka galvenais ir darīt savu darbu ar mīlestību.

Eiropas tūrē Jimenez nebija uzvarējis kopš 2010.gada, bet vēl viens svarīgs starts golferiem būs šajā nedēļas nogalē Dubaijā, kur sezonas izskaņā notiks Pasaules tūres čempionāts ar astoņu miljonu dolāru balvu fondu.

Honkongas "Open" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 20.11.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē