Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Atbalsts arī nākamgad

Golfa jumtorganizācija R&A ir atzinīgi novērtējusi līdz šim ar tās atbalstu paveikto, tādēļ arī nākamgad Latvijas golfs var rēķināties ar nozīmīgu palīdzību. R&A informēja Latvijas Golfa federāciju, kas pavasarī piešķirs 10 000 mārciņu trenera darba finansējumam.

LGF drošāk ar atbalstu no R&A var rēķināties arī aktīvās komunikācijas dēļ. R&A pārstāvji tostarp nav reti viesi Latvijā, kas ļauj viņiem uz vietas pārliecināties par paveikto. Līdz ar to arī aizpildītie milzum detalizētie oficiālie pieteikumi vairs nav tikai formāls iesniegums, bet tiek vērtēts jau daudz saprotošāk.

Viena no R&A golfa attīstības nodaļas vadošajām darbiniecēm Alison White komunikāciju ar LGF ģenerālsekretāri Santu Puči uztur vai ik dienu, un klātienē abas ir tikušās ne vienā vien turnīrā. Arī pasaules amatieru komandu čempionātā Turcijā White bija pie rezultātu tablo, un aprunājās ar meitenēm, kuras Latvijas vārdu pēc pirmās sacensību dienas pacēla vēl nebijušos augstumos. Tāpat Eiropas PGA izglītības direktoram Tony Bennett Latvijā noteikošais nav svešs.

White arī cer, ka Latvijā ikviens lepojas ar meiteņu panākumiem pasaules čempionātā, un drīzā nākotnē tas iedvesmos citus lielākiem nākotnes plāniem.

Sagaidāms, ka no R&A līdz nākamajam pavasarim pienāks arī lietota laukumu kopšanas tehnika, kas palīdzēs jaunākajiem pļavu golfa laukumiem ikdienas jautājumu risināšanā.

Pēdējās izmaiņas , 07.11.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē