Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Sākts ar +10 virs PAR (3)

Pasaules amatieru komandu čempionātu Latvijas kungi ceturtdien Turcijā sāka ar rezultātu +10 virs PAR, kas pēc pirmās sacensību dienas ļauj dalīt 50.vietu 72 valstu konkurencē. Komandas ieskaitē "Antalya Golf Club" "PGA Sultan" laukumā iekļāva Mikus Gavara un Kārļa Brodera rezultātus.

Gan Mikus, gan Kārlis nospēlēja ar 76 sitieniem jeb +5 virs PAR. Savukārt Roberta Eihmaņa rezultāts bija +8 virs PAR, lai gan pirmajās deviņās bedrītēs tieši izlases debitants turējās vislabāk, un līdz 11.bedrītes tee viņa veikums bija atbilstošs PAR.

Nopietnu pieteikumu vēl vienai uzvarai sagādāja turnīra titulētākā komanda ASV izlase, kas "Cornelia Golf Club" Faldo laukumā pirmo no četrām sacensību dienām noslēdza ar -13 zem PAR. Amerikāņu līderis Chris Williams nospēlēja ar -8 zem PAR.

Otro kārtu Latvijas golferi spēlēs "Cornelia Golf Club" laukumā, ko spēlētāji uzskata par grūtāku, pavēstīja komandas kapteinis Dāvis Puksts. Faldo laukumā gandrīz katrā bedrītē, ja netrāpi fērvejā, jāsit provizoriska bumbiņa, jo visapkārt ir krūmi un koki. Kapteinis gan atzīst, ka turnīra tabulā pirmās dienas labākie rezultāti ir tieši no "Cornelia" Faldo laukuma.

Ar komandas veikumu kapteinis pirmajā kārtā ir ļoti apmierināts. Vēl pēc 10 bedrītēm komandas rezultāts bija +2, bet tad vairākas neveiksmes piemeklēja Robertu. Piemēram, bumbiņa ieurbās zem fērveja bunkura malas. Nācās dropēt bunkurā un viss beidzas ar trīskāršu bugiju. Puksts uzsvēra, ka pirmajam raundam pirmajā pasaules čempionātā par Roberta spēli ir ļoti priecīgs. Pieredzējušie Mikus un Kārlis nospēlējuši labā līmenī, un viņu rezultātu kapteinis vērtē kā labu.  

"Nebija tālu līdz ļoti labi, un uzskatu, ka rezultāts šodien ir nedaudz sliktāks par spēli. Izdarīsim secinājumus un centīsimies progresēt," vēstīja Puksts.  

Apņēmīgi ir noskaņots arī Mikus: "Bija ļoti daudz labu sitienu, bet neiztika bez dažām muļķīgām kļūdām neīstajās vietās. +5 ir apmierinošs rezultāts, bet var un gribas labāk. Kā komanda nospēlējām labi. Atšķirībā no individuāliem turnīriem jācīnās par katru sitienu, jo ir atbildība par komandu. Mikroklimats komandā ir lielisks.. rītdienas laukums liekas grūtāks, tāpēc jācīnās būs vēl vairāk.

Turnīrs Antaljā turpināsies līdz svētdienai.

Pasaules amatieru komandu čempionāta REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 04.10.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē