Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Prezidenta kauss Rodzem un Šalājevam

Ar mājīgu svētku akcentu sestdien risinājās Golfa kluba "Viesturi" Prezidenta kausa izcīņa, kur divas trešdaļas komandu scramble neto ieskaitē laukumam neuzdāvināja nevienu sitienu virs PAR. Visveiksmīgākie tomēr bija Andris Rodze un Elvijs Šalājevs, kuru vārdi taps iegravēti uz ceļojošā kausa.

Vēl pirms turnīra starta tika godināts gaviļnieks un sava turnīra pastāvīgais organizators Gunārs Pīlādzis, turklāt Latvijas sieviešu golfa klubs bija sagādājis gan dāvanu un rudens ziedu buķetes, gan arī apliecināja savas muzikālās prasmes, skanīgi nodziedot jubilāra godināšanas dziesmu.

 

Nedaudz iestiprinājušies pirms starta, golferi devās noskaidrot, cik lielu laukuma labvēlību šoreiz būs pelnījuši. Spēlēšanas sākumā rāms bezvēja lietutiņš nedaudz pacentās piebremzēt apņēmīgo golferu pārmērīgu cīņaskāri, taču drīz vien jau 24 komandu dalībniekus sildīja patīkama rudens saule, kas ļāva karstasinīgākajiem spēlēt pat visai paīsa apģērba formā.

Vislabāk vēlīgos laikapstākļus prata izmantot Rodze un Šalājavs, kam 73 sitienu rezultāts nozīmēja neto 63 punktus. Par vienu punktu atpalika un otro vietu ieguva labākā sitienu rezultāta (71) īpašnieki - meitas Lindas veiksmīgās spēles pasaules čempionātā ielīksmotais Guntars Dobelis un Jurģis Pastors. Uz trešo vietu ar 65 neto sitienu rezultātu pretendēja trīs dueti, bet labāka handikapa priekšrocība bija Stig Arntsen un Kaare Birkeland.

Visbeidzot ar labu apetīti baudot spēcinošas un gardas pusdienas, golferi varēja praksē labāk nostiprināt atmiņā faktu, ka nākamais turnīrs "Viesturos" būs Restorāna kauss. Pēc divām nedēļām uz kulināri vērtīgām balvām līdzīgi kā Līgo kausa izcīņā varēs pretendēt katras bedrītes izspēlē.

Pēdējās izmaiņas , 29.09.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē