Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Hei, Linda!

Pasaules amatieru čempionātā patiešām spēlē īsta komanda, kur meitenes viena uz otru var paļauties. Atstājusi pirmo raundu likstas aiz muguras, izlases debitante Linda Dobele sestdien Turcijā apliecināja, ka var būt arī līdere, un sasniedza komandā labāko rezultātu +2 virs PAR. Pieskaitot Kristas Puisītes +3, Latvija pirms pēdējās kārtas dala 20.vietu.

Lindai "Gloria Golf Club" Vecajā laukumā bija četri bērdiji, četri bugiji un divkāršs bugijs, turklāt pēdējās deviņas bedrītes izspēlētas ar -1 zem PAR un raunds pabeigts ar bērdiju. Savukārt Kristai - pieci bugiji un divi bērdiji, bet pēdējās sešās bedrītēs sakrātais +3 liedza noturēties tuvāk PAR.

Trešo raunds no atmiņas izdzēšams Mārai Puisītei, kam spēle negāja kā cerēts, un rezultātā +13 virs PAR. Jo noderīgāk, ka savas prasmes īstajā laikā apliecināja Linda, kas varētu dažbrīd mazināt atbildības radīto spriedzi māsām Puisītēm.

Komandas kapteine Santa Puče no Antaljas pavēstīja, ka Krista raundu aizvadījusi savā vidējā līmenī, taču rezultāts bija nedaudz augstāks, jo trīs vai četras bedrītēs bumbiņu pēc ripinājuma izgrieza atpakaļ uz grīna, un šādā situācijā mazie plusi iekrājās. Turpretim Mārai pietrūcis laba pirmā sitiena, kas laukuma konfigurācijas dēļ ir jo īpaši svarīgi, un centienos glābt situāciju spēlē bija ielāps uz ielāpa.

Savukārt Linda pastāstīja, ka beidzot apjautusi, cik ļoti no svara ir psiholoģija, prasme sevi savākt un emocionāli mierīgi noskaņoties spēlei. Trešajā raundā tas beidzot izdevies, un visu spēles laiku Linda koncentrējusies, lai saglabātu iekšēju mieru, un tas acīmredzami izpaudies rezultātā. Cerams, tas palīdzēs arī ielikt kāju kādas ASV augstskolas golfa komandas durvīs.

Kā atgādinājums golfa olimpiskajam statusam turnīrā ir dopinga kontroles, kur pārbaudāmo vidū jau tikusi arī Krista.

Līderu spicē strauji vēl vienam čempiontitulam tuvojas Dienvidkoreja, kas ar -11 ir piecus sitienus priekšā tuvākajai konkurentei Jaunzēlandei, kuras līdere Lydia Ko ar -10 zem PAR ir individuāli labākā spēlētāja. Latvijai trijās kārtās komandu ieskaitē iekrāts +7 virs PAR, un svētdien jācīnās, lai pirmo reizi pasaules čempionātā finišētu otrajā desmitā.

Pasaules amatieru komandu čempionāta REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 29.09.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē