Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Uzvaras krājot

Pašmāju kalendārā golferiem palikuši vien uz dažiem pirkstiem saskaitāmi turnīri, tādēļ loģiski, ka daudzi spēlētāji izmantoja iespēju uzspēlēt pēdējā nedēļas nogalē, kad varēja izvēlēties startēt jebkurā no trijiem lielajiem laukumiem. "Ozo" vislabāk veicās Mikum Gavaram un Daigai Puisītei, savkārt "Viesturos" nepārspēti palika Aleksandrs un Tatjana Grigorjevi.

Gavars "Mandatum Life" Bērdiju dienā apliecināja, ka ir cienījamā formā pirms pasaules amatieru komandu čempionāta, un sitienu spēlē aizvadītajā turnīrā uzvarēja ar PAR atbilstošu rezultātu. Daiga Puisīte tikmēr dāmu konkurencē bija pārliecinoši labākā ar 88 sitieniem.

Ne mazāks iemesls līksmot bija Guntaram Dauģim, kuram viens no diviem bērdijiem bija tas laimīgais, kas vēlāk izlozē palīdzēja kļūt par 2013.gada sezonas abonementa īpašnieku.

Savukārt svētdien "Viesturos" nekas nevarēja notikt bez dāmām, jo cīņā par "Baltic Beach Hotel" balvām piedalījās tikai komandas, kur vismaz vienai tās pusei bija pamatotas tiesības bedrīšu izspēli sākt no sarkanajiem tee. Šāds strikts nosacījums bija spēkā pirmo reizi, taču spēlētāju skaitu būtiski neapcirpa.

Lai gan pieteikties varēja jebkādas motivācijas apvienoti dueti, godalgas izcīnīja komandas, ko vieno ģimenes saites. Grigorjevi scramble neto ieskaitē nospēlēja ar 59 sitieniem, kas uzvarētājiem ļāva par pieciem sitieniem apsteigt dienas labākā rezultāta īpašnieces scramble sitienu spēlē Indru un Guntu Eniņas. Trešie bija vēl par vienu neto sitienu vairāk veikušie Skaidrīte un Jevgēnijs Verbicki.

Ja laureāti saņēma turnīra galveno atbalstītāju solītās nopietnās balvas, tad "Pure Chocolate" un "Brīvais Vilnis" gādāja, lai bez veltes nepaliktu neviens spēlētājs. Netrūka arī gribētāju izmēģināt masāžas un citas noderīgas procedūras, kas bija pieejamas "Viesturu" kluba mājās.

Neraugoties uz visapkārt klejojušiem lietus mākoņiem, "Viesturos" spēlētājiem lietussargi praktiski nebija vajadzīgi, un Mārupes pusē cer, ka tikpat labas attiecības ar augstākajiem spēkiem izdosies uzturēt arī nākamnedēļ, kad notiks "Viesturu" golfa kluba Prezidenta kausa izcīņa.

Pēdējās izmaiņas , 23.09.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē