Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Uzvara pirms tāla ceļa

Labā noskaņojumā uz pasaules amatieru komandu čempionātu varēs doties Krista Puisīte, kura svētdien Mičiganā izcīnīja karjerā otro individuālo uzvaru ASV studentu sporta (NCAA) turnīros. Visas trīs kārtas Krista aizvadīja stabili un bija vienīgā golfere, kas sacensības noslēdza zem PAR.

Uzvaru "Mary Fossum Invitational" turnīrā Krista nodrošināja ar triju kārtu summā veiktiem 215 sitieniem jeb vienu sitienu zem PAR. Tuvāko konkurenti uzvarētāja apsteidza par diviem sitieniem.

Divas sacensību kārtas "Forest Akers" laukumā izspēlēja sestdien, kad Krista Puisīte pēc 36 bedrītēm izvirzījās dalītās līderpozīcijās, bet pēdējā kārta notika svētdien. Pirmajās divās kārtās uzvarētājas rezultāts bija 71 sitiens (-1 zem PAR), savukārt pēdējā kārtā ‒ 73 sitieni (+1 virs PAR).

Māra Puisīte ar 245 sitieniem (+29 virs PAR) individuāli dalīja 74.vietu 92 spēlētāju konkurencē. Māsu pārstāvētā Teksasas valsts universitāte komandu vērtējumā ieņēma 4.vietu.

Pirmo un līdz šim vienīgo uzvaru Krista NCAA turnīros izcīnīja 2011.gada februārī, kad pirmās vietas ieguvējas noteikšanai bija vajadzīga pārspēle.

Vēl pirms došanās uz Mičiganu "Golf World" aptaujā Kristu atzina par vienu no 50 labākajām NCAA golferēm - augstais novērtējums skaidri apliecina, ka Latvijas golfa līdere varētu pamatoti tiekties arī uz tālākiem un augstākiem apvāršņiem.

Jau piektdien māsas Puisītes ceļos uz Turciju, kur nākamnedēļ Antaljā pasaules amatieru komandu čempionātā Latvijas izlasē apvienos spēkus ar Lindu Dobeli.

"Mary Fossum Invitational" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 17.09.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē