Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Brangas uzvaras

Arvien rudenīgākais klimats sestdien "OzoGolf Club" laukumā nespēja patraucēt veiksmīgākajiem spēlētājiem sasniegt iespaidīgus rezultātus "Ballantines Open", kur atsevišķās grupās uzvarēja Ainārs Počs, Igors Reinfelds un Lelde Ņikitina. Balvas pasniedza ne tikai par stableford rezultātiem, bet arī citās nominācijās.

Kungiem spēcīgākajā handikapu grupā Počs palika nepārspēts ar 41 punktu par 81 sitiena rezultātu. Otro un trešo vietu ar 39 punktiem sadalīja attiecīgi Raivis Mackevičs un Sergejs Rusaks, kam savstarpējā konkurencē izšķiroša bija prasme labāk nospēlēt sacensību beigu daļā.

Atsevišķu balvu piešķīra 6.vietu ieguvušajam Aigaram Pērkumam, kurš bija prasmīgākais bērdiju krājējs, piecas bedrītes izspēlējot zem PAR. Savukārt astotās vietas īpašnieks Ivans Uļjanovs balvu nopelnīja par mazāko sitienu skaitu spēlē (77).

Dāmu konkurencē Ņikitinai uzvaru nodrošināja 39 punkti, kas ļāva apsteigt tuvāko sāncensi Skaidrīti Verbicku, kuras rēķinā bija 38 punkti. Laureātu trijnieku noslēdza Inga Muciņa ar 35 punktiem.

Arī dāmām bez atzinības nepalika labākā spēlētāja sitienu spēles vērtējumā - Ingemāra Jansone ar 89 sitieniem ierindojās uzreiz aiz trim čaklākajām stableford punktu krājējām.

Kungiem otrajā HCP grupā visi trīs godalgoto vietu ieguvēji savāca vairāk par 40 punktiem - Reinfeldam (44) sekoja Ingus Pelčers (43) un Andris Vilcmeiers (41).

Nākamnedēļ būs klāt "Ozo" pēdējais turnīrs pirms sezonas noslēguma - 22.septembrī risināsies "Mandatum Life" bērdiju diena.

Pēdējās izmaiņas , 15.09.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē