Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Kauss Latvijai

Ikgadējā Latvija vs. World mačā uzvarētāju titulu sestdien Salienā izdevās nosargāt Latvijas komandai, kam ļoti palīdzēja dienu iepriekš iekrātais prāvais pārsvars pāru spēļu formātā. Pēc pušu vienošanās nākamajā sezonā tradīcija turpināsies, taču kausam būs jauns zīmīgs nosaukums, pavēstīja uzvarētāju kapteinis Dāvis Puksts.

Sacensību pirmajā dienā Latvijas komanda iekrāja 10:2 pārsvaru, savukārt nākamā diena pavērsa spēku samēru par labu Pasaulei. Tomēr Latvijas komandas golferi ar 13,5:10,5 nosargāja uzvaru summā. Vietā būs piebilst, ka individuālajās divcīņās match-play bija ar handikapu piemērošanu.

Turnīra pirmajā dienā tradicionāli notiek fourball un foursomes spēles, bet nākamajā dienā seko individuālās divcīņas, visu maču summā sadalot 24 punktus.

No nākamā gada turnīra nosaukums būs Lars Jonsson Trophy, tādējādi godinot aizsaulē aizgājušo Latvijas golfa personību, pēc kura iniciatīvas savulaik aizsākās Latvija vs. World tradīcija.

Sacensības Salienā risinājās pozitīvā gaisotnē, kur principiālā cīņa par uzvaru netraucēja spēlēt ar smaidu un sajust golfam raksturīgo kopības garu (skat. Dienas foto).

Latvijas komandas uzvaru kaldināja kaptenis Dāvis Puksts, Mikus Gavars, Kārlis Broders, Roberts Eihmanis, Māris Gulāns, Aigars Pērkums, Andrejs Bobrovs, Jānis Spalviņš, Nikolajs Keņins, Elmārs Rancāns, Guntars Dobelis, Kārlis Eniņš un Uldis Sangovičs. Kapteinis ir pateicīgs visiem komandas dalībniekiem, kas iekļāvās sastāvā un cīnījās par uzvaru.

Pēdējās izmaiņas , 08.09.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē