Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Īstajās kurpēs

Visas iespējas sestdien "Ozo" laukumā izmantoja Gints Zeltiņš, pirms "Ecco" turnīra izdevīgi iegādājoties sacensību atbalstītāju ražojumu, un jaunajās kurpēs kļūstot par uzvarētāju kungu nopietnāko handikapu grupā. Savukārt "Viesturos" golferi patīkamā septembra dienā noskaidroja "Veselības centra-4" pāru turnīra laureātus.

Kungiem HCP 0-12 grupā līderu trijotne "Ozo" 18 bedrītēs stableford spēlē savāca pa 37 punktiem, un vietu sadalījumā izšķiroša bija prasme labāko spēles daļu pietaupīt beigām. Tieši otrās deviņas bedrītes Zeltiņam bija labākās, kas ļāva apsteigt Jāni Ķuzānu un Aigaru Griņjo.

Ar astoņiem gūtiem punktiem kungu pirmajā grupā nospēlēja Mārtiņš Pukše, taču viņš faktiski kļuva par uzvarētāju īpašā ieskaitē, kas nolikumā nebija definēta. Visu laukumu Pukše izspēlēja, sitot ar vienu roku, jo otru likt lietā golfa cīņās mediķi pagaidām neļauj. Taču bugiju PAR 4 bedrītē izrādās, ka var izkārtot arī vienrocīgi.

Kungiem otrajā HCP grupā raiti izspēlētajā turnīrā nepārspēts ar 41 punktu palika Andris Rimkevičs, savukārt dāmām ar 43 punktiem labākā bija Jeļena Šestakova.

Tiesa, Zeltiņš bija veiksmīgākais, taču ne vienīgais, kurš mājup devās ar divtik lielu apavu pāru skaitu. Lielu atsaucību izpelnījās "Ecco" piedāvājums uz vietas iegādāties kurpes, kuru cena neliktu kaunēties pat golfa lielvalstu interneta veikaliem. Golferi savas spēles balstus varēja izvēlēties ne tikai no iepriekš "Ozo" piedāvātā klāsta, bet arī no nopietna papildu pieveduma.

Visu grupu uzvarētāji saņēma kausus un šampanieti to iesvētīšanai, kā arī "Ecco" golfa somas. Savukārt Vilis Krištopans vienīgais laukumu izspēlēja zem 80 sitieniem (78), un kā labākā rezultāta īpašnieks sitienu spēlē nopelnīja brangu torti un šampanieti ar nopietniem radurakstiem. Tortes kulināro kvalitāti varēja novērtēt katrs klātesošais.

Savukārt "Viesturos" par "Veselības centra-4" kausa ieguvējiem kļuva Vjačeslavs Kuziščins un Igors Šaļins, scramble neto spēlē laukumā atstājot 78 sitienus, kas deva 61 punktu oficiālajā vērtējumā. Par vienu neto punktu atpalika Jevgēnijs Verbickis/Skaidrīte Verbicka un Jānis Āboliņš/Vita Priedīte, atbilstoši komandu handikapam šādā secībā sadalot otro un trešo vietu.

Klimats golferiem arvien ir ļoti vēlīgs, un par rudens golfa sezonas izaicinošākās daļas tuvošanos pagaidām nekas vēl neliecina.

Pēdējās izmaiņas , 10.09.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē