Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Uz LV ziemas čempionātu Turcijā

Tuvojoties rudenim, ir īstais laiks padomāt par tālākiem plāniem un pieteikties Latvijas atklātajam ziemas čempionātam, kas risināsies februāra sākumā. Nedaudz vairāk kā nedēļu ilgajā izbraukumā Turcijā paredzēts arī tradicionālais Vidzemes ziemas čempionāts, kuras veiksmīgā līdzšinējā norise pamudinājusi organizatorus uz lielāku vērienu.

Latvijas Golfa federācija ir akceptējusi Latvijas atklātā ziemas čempionāta organizēšanu 2013. gadā no 31. janvāra līdz 8. februārim Belekā, "Sueno" golfa kluba laukumā. Septiņu dienu laikā notiks gan pirmais Latvijas atklātais ziemas čempionāts, gan jau sesto reizi rīkotais Vidzemes ziemas čempionāts golfā.

Lai uzturētu sacensību prestižu, Latvijas čempionātā ieskaite būs tikai gadījumā, ja piedalīsies vairāk nekā 15 golferi.

Atšķirībā no vasaras sacensībām ziemā ieskaitē būs gan tīrā sitienu spēle (stroke), gan HCP neto, lai golferi arī ar lielākiem handikapiem tiktu pie teikšanas balvu sadalē.

Latvijas čempionāta turnīrā spēlēs trīs dienas, bet Vidzemes turnīrs būs, kā ierasts, divu dienu ieskaitē.

Ja spēlētgribētāji pieteiksies līdz 29.oktobrim, organizatori lielisku piedāvājumu dalībniekam nodrošinās par 1000 eiro. Maksā iekļauts lidojums Rīga–Antalja–Rīga, transfērs lidosta–viesnīca–lidosta, dzīvošana DBL numurā (par SNG jāpiemaksā atsevišķi) ar AI ēdināšanu "Sueno" viesnīcā un bezlimita golfa spēles "Pines" un "Dunes" laukumos.

Apmaksas noteikumi – neatsaucami 500 eiro jāiemaksā piesakoties, nākamie 500 eiro jānomaksā līdz 15.janvārim. Pieteikumus gaidīs Gatis Birkavs (mob.t. 29210277) un Ainārs Počs (mob.t. 29243750).

Pēdējās izmaiņas , 06.09.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē