Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Starts ar uzvaru

ASV studentu golfa sezona rudens pusē tikai sākas, taču uz īstās nots izdevies startēt Kristas un Māras Puisīšu pārstāvētajai Teksasas valsts universitātei, kas otrdien Alabamā izcīnīja uzvaru "Chris Banister Classic" turnīrā. Individuālajā ieskaitē Krista finišēja trešā, bet Māra dalīja 11.vietu.

Komandu ieskaitē Teksasas valsts universitātes golferes pārliecinoši uzvarēja ar +15 virs PAR, pēdējā raundā ar +1 virs PAR sasniedzot skolas vēsturē dalītu otro labāko rezultātu un summā par 24 sitieniem apsteidzot otro vietu ieguvušo Vidustenesijas augstskolu.

Krista trīs dienu summā nospēlēja ar 220 sitieniem (73-74-73) jeb +4 virs PAR, kas par viena sitiena tiesu šķīra viņu no dalītas pirmās vietas. Māras rezultāts bija 230 sitienu (80-79-71) jeb +14 virs PAR, taču pēdējā raundā viņa turnīrā bija vienīgā, kas nospēlēja zem PAR.

Panākumi pirmajā turnīrā ielīksmoja komandas treneri Mike Akers, kurš nu cerīgi skatās arī uz nākamajiem mačiem. Septembra vidū Teksasas valsts universitātes komandu gaida starts "Michigan State Invitational" turnīrā.

"Chris Banister Classic" rezultāti

Pēdējās izmaiņas , 05.09.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē