Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Skolas pasākums pirms skolas

Pretim jaunu zinību apgūšanai pirmdien dodas visu vecumu skolasbērni, taču Rīgas Golfa skolas audzēkņiem svarīga kopāsanākšana bija jau aizvadītās nedēļas beigās. Gan pamatgrupas, gan iesācēji izspēja match-play finālus, kā arī piedalījās dažādās komandu aktivitātēs.

Par RGS sešiem match-play uzvarētājiem kļuva Alise Burkāne un Ralfs Hlibovs (abi U-18), Helēna Hamina un Dāvis Kannenieks (abi U-12), Ričards Puče (U-10) un Šons Tavis (U-9).

Pēc maču noslēguma visus dalībniekus sadalīja sešās komandās, kam bija jāveic trīs praktiski un trīs teorētiski uzdevumi.

Bija jāzīmē RGS karogs, atzīmējot 2013.gadā gaidāmo skolas desmitgadi, bija jāzin, cik RGS audzēkņu spēlēja Latvijas junioru izlasē (15 no 25), kura bija tālākā zeme, kur šogad bijuši RGS audzēkņi (Spānija), kā sauc "Ozo" golfa kluba kaķēnu (Jančuks), kā arī to, kas bijis audzēkņu iecienītākais ēdiens kluba restorānā (vistas iesmiņš un frī kartupeļi). Vajadzēja meklēt arī atbildes uz citiem jautājumiem gan no "Ozo" GK , gan RGS un LGF vēstures, risinot krustvārdu miklu.

Praktiskajās nodarbībās bija jāripina ar vieglajām bumbām apkārt šķēršļiem – "Angry Birds", ar SNAG jāmēģina pēc iespējas vairāk bumbu trāpīt savam kapteinim, un no golfa spainīšiem jāuzceļ pils un jāsit tai pāri.

Kamēr būs golfam silts laiks, audzēkņi turpinās spēlēt ārā, bet pārziemos jau tradicionāli Olimpiskajā sporta centrā.

RGS pateicas par atbalstu LMT, "Belokon holding", "Pure chocolate", Rīgas piena kombinātam, "Labas balvas", "Latvijas maizniekam", ECCO, "Cido", "Fazer" un "Ozo" golfa klubam.

RGS match-play uzvarētāji pa vecuma grupām

U9: Šons Tavis (2.vietā Madara Stūra)

U10: Ričards Puče (2.vietā Toms Čerņavskis)

U12: Helēna Hamina (2.vietā Marta Kivkule) un Dāvis Kannenieks (2.vietā Dāvis Tunsts)

U18: Alise Burkāne (2.vietā Dana Zālīte) un Ralfs Hlibovs (2.vietā Edgars Bariss)

Pēdējās izmaiņas , 03.09.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē