Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Ungārijas atskaņas

Pēc komandas starta Ungārijas "Open" jauno golferu veikumu izvērtēja Dāvis Puksts, kurš ar "Davis Golf Style Academy" audzēkņu veikumu kopumā ir apmierināts. Šonedēļ četri Latvijas spēlētāji startēs Somijas junioru tūres posmā "Helsingin Golfklubi" laukumā.

Puksts uzskata, ka Ugārijā sasniegtais rezultāts kopumā ir OK, daži nospēlēja normāli, daži - nedaudz zem savām spējām, bet jāņem vērā Latvijas golferu niecīgā pieredze sacensībās ārzemēs. Arī visu latviešu tikšanu pāri katam akadēmijas vadītājs raksturoja kā sasniegumu.  

Latvijas golferi tehniski ne ar ko neatpaliekot no labākajiem šādā līmenī, bet pietrūkstot tieši sacensību prakses. DGSA sola saviem jauniešiem nodrošināt arvien vairāk šādus braucienus, lai veicinātu rezultātu kāpumu.  

Par spilgtu piemēru Puksts nosauca māsas Puisītes, kuras jau no 12 gadu vecuma daudz spēlē pasaulē, lai gan sākumā viņu rezultāti bija tuvu 110 sitieniem. Tomēr, daudz trenējoties un spēlējot sacensībās, Krista un Māra sasniedza ļoti labu līmeni. Tikai darbojoties mājās, tas nebūtu bijis iespējams.  

Tiesības startēt Somijā bez papildu kvalifikācijas ieguva Roberts Eihmanis, Linda Dobele un Indra Eniņa, bet ceturto vietu DGSA atlasē "Viesturu" laukumā izcīnīja Roberts Bišs, nospēlējot ar 77 sitieniem. Aiz viņa palika Dainis Riziks, Harijs Bariss un Edgars Bariss. 

DGSA arī lepojas ar nesen uzsākto sadarbību ar "Kjus" kompāniju, un akadēmija tikko veikusi pasūtījumu nākamajam gadam. 2013. gadā DGSA audzēkņi būs tērpti tikai "Kjus" drēbēs, arī ar vienādām "Kjus" somām. 

Pēdējās izmaiņas , 31.08.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē