Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Latvijas dominance

Lietuvas atklātais junioru čempionāts nedēļas nogalē "Europos Centro Golfo Klubas" laukumā risinājās gluži vai kā Latvijas jauno golferu sacensības. Latviju pārstāvēja 30 no 42 dalībniekiem, tādēļ nav brīnums, ka mājup tika aizvesta arī uzvaru lauvas tiesa.

Vecāko dalībnieku grupā nepārspēti palika Edgars Bariss, Dainis Riziks un Anna Diāna Švanka. Savukārt 13 līdz 15 gadus veco spēlētāju grupā startēja trīs dalībnieki, kuru vidu labākais bija Kristaps Opits. Laila Forstmane atbilstoša vecuma sāncenšu trūkuma dēļ startēja vecākajā grupā, kur izcīnīja 2.vietu.

Dāvis Kannenieks un Arta Ruciņa uzvarēja 11 līdz 12 gadus veco spēlētāju ieskaitē, bet Marlēna un Francis Gavari bija labākie līdz astoņus gadus veco spēlētāju konkurencē. Artūrs Ņikitins uzvarēja deviņus līdz 10 gadu veco zēnu ieskaitē, savukārt meitenēm šajā vecuma grupā Lietuvai vienīgo uzvaru ieguva Indre Emilija Morkute.

Milzu sajūsmai par panākumiem Baltijas mērogā diez vai ir pamats, taču acīmredzams ir fakts, ka junioru golfā spēku samērs Baltijā pagaidām ir visai nesamērīgs, un būtu nepieciešams turnīrs, kur varētu sacensties visu trīs valstu labākie juniori.

Lietuvas atklātā junioru čempionāta REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 27.08.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē