Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Mercedes izlase

Kā sava veida kvalifikācijas sacensības pasaules finālam svētdien "Ozo Golf Club" laukumā risinājās "Mercedes Trophy" izcīņa, taču tas neliedza golferiem gūt baudu arī no paša procesa, nevis tikai rezultātiem. Vislielāko gandarījumu turnīra noslēgumā varēja izbaudīt Gatis Liniņš, Andris Vilcmeiers un Elvijs Vēbers.

Liniņš singlu handikapa grupas ieskaitē laukumu izspēlēja ar 78 sitieniem, kas viņam nodrošināja 40 stableford punktu un vietu "Mercedes" Latvijas izlasē. Kā atzina uzvarētājs, tik labu rezultātu neizdodas sasniegt bieži, taču šoreiz tas nodrošināja ne tikai pirmo vietu, bet arī iespēju nākamgad spēlēt "Mercedes Trophy" pasaules finālā, turklāt pilnībā uz organizatoru rēķina.

Ilmārs Naglis juniors no Liniņa atpalika divus punktus un grupā ieņēma 2.vietu. Savukārt dienas labāko sitienu spēles rezultātu -73- sasniegušajam Mikum Gavaram sava handikapa dēļ pienācās tikai 34 stableford punkti un 8.vieta.

Otrajā handikapu grupā (HCP 11-24) ar 39 punktiem nepārspēts palika Vilcmeiers, savukārt trešajā HCP grupā ar 41 punktu uzvarēja Vēbers. Abi veiksminieki atzina, ka panākums nācis visai negaidīti, jo iepriekš gūtie rezultāti rožainu optimismu nebūt neviesa.

No golfa dzelžainās uzticības tradīcijām ieguvējas šoreiz nebija dāmas, jo viņas izspēlēja "Mercedes" dāvātās balvas, taču nepretendēja uz dalību pasaules finālā, kura norises vieta nākamajam gadam vēl nav noteikta. Pārliecinoši visas konkurentes apsteidza Ilze Krūskopa Kaleine, iekrājot 41 punktu. Otrā bija Kristīne Krūmiņa, bet trešo vietu otro dienu pēc kārtas ieguva Anita Grīnberga.

Savukārt Ineta Krodere-Imša vēlreiz apliecināja īpašas prasmes 13.bedrītes izspēlē, kur solītajam "Mercedes" spēkratam arī šoreiz izdevās izvairīties no nonākšanas kāda golfera īpašumā, jo hole in one gluži neizdevās. Krodere-Imša ne pirmo reizi bija tuvu mērķim trāpīt bumbiņu bedrītē ar vienu sitienu, un, pēc loģikas, lielais veiksmes brīdis arvien tuvojas.

Pēdējās izmaiņas , 26.08.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē