Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Augusta beigu sākums

Vasaras pēdējā mēneša pēdējās sestdienas rītā golferi pulcējās "Ozo Golf Club" laukumā un "Viesturos", attiecīgi izspēlējot ABLV turnīru, kā arī pretendējot uz Mārupes novada kausiem. Dabas spēki golferu cīņās šoreiz praktiski neiejaucās nedz ar aukstumu vai karstumu, ne ar jaušamiem vēja pūtieniem.

ABLV turnīra dalībnieki trijās ieskaites grupās krāja stableford punktus, un nopietnāko handikapu grupā kungiem šoreiz izcila diena bija galvenajam sacensību organizatoram Vadimam Reinfeldam (skat. foto), kurš sapelnīja 42 punktus, laukumu izspēlējot ar +5 virs PAR. Par vienu punktu atpalika Vilmārs Jansons, bet trešais ar 40 punktiem bija Gints Zeltiņš.

Dāmām nepārspējama bija Kristīne Marksa ar 44 punktiem, kas uzvarētājai ļāva par trim punktiem apsteigt tuvākās konkurentes Jeļenu Tabuloviču un Anitu Grīnbergu. Otrajā HCP grupā kungiem izredzes sāncenšiem neatstāja Oļegs Čerņikovs, savācot 46 punktus.

Savukārt uz Mārupes novada kausiem kungi varēja pretendēt trijās handikapa grupās. HCP neto spēlē labākais HCP 0-18 grupā bija Andris Rodze (skat. foto), bet pie iespējas teikt uzvarētāju runu stableford ieskaitē tika arī Elvijs Šalājevs (HCP 19-36) un Andris Kokts (HCP 37-54).

Dāmām visas trīs pieejamās balvas stableford spēlē savstarpēji sadalīja Inga Muciņa, Ginta Ozoliņa un Izīda Gerkena. Laureātes kopā ar GK "Viesturi" prezidentu Gunāru Pīlādzi redzamas arī Dienas foto.

Dienas izskaņā vēl risināsies nakts golfa turnīrs Salienā.

Pēdējās izmaiņas , 25.08.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē