Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Nakts golfs Salienā

Arvien tumšākajiem vakariem ir arī savas gaišās puses, jo golferiem paveras iespēja piedalīties sacensībās, kas nav sarīkojamas diensgaismā. Salienā sestdien vakarā Dārzu laukumā risināsies JCI Rīga nakts golfa turnīrs, kur spēlēšana būs komandu ieskaitē, kā arī paredzēti meistarības konkursi ar atrakciju elementiem.

Pasākums sāksies no plkst. 19, turpretim deviņu bedrīšu turnīra starts paredzēts plkst. 22.15.

Dalības maksa - 10 latu - ietver spēles bumbiņu un uzkodas, bet green fee ir bezmaksas. Dalībnieku skaits ierobežots, pieteikšanās - līdz ceturtdienas vakaram. Gaidīti būs līdzjutēji, kurus organizatori arī lūdz pieteikties.

 JCI Rīga Nakts golfa turnīrs

SACENSĪBU NOLIKUMS

1. Sacensību vieta un laiks. Salienas Golfa Kompleksa Dārzu laukums, 9 bedres – 25. augusts

2. Dalībnieki
Dalībnieku skaits ierobežots. Komandu sacensības, komanda sastāv no 2 spēlētājiem. Komandā vienam spēlētājam jābūt Zaļajai kartei.

3. Sacensību formāts un noteikumi

3.1. Sacensības notiek saskaņā ar Karaliskā un Antīkā Sentendrjūsas Golfa Kluba apstiprinātiem noteikumiem un Salienas Golfa Kompleksa vietējiem noteikumiem.

3.2. Ambrose Scramble - abi spēlētāji veic pirmo sitienu, izvēlas labāko bumbu un abi spēlētāji sit nākamo sitienu no tās vietas. Atkal tiek izvēlēta labākā bumba, abi spēlētāji sit no tās vietas, tā turpina līdz bumba tiek iesista bedrītē. Rezultātu aprēķināšanai izmanto spēlētāju handikapus – spēles HCP iegūst saskaitot abu komandas dalībnieku HCP un dalot to ar 4 un matemātiski noapaļo. Maksimālais katra komandas dalībnieka HCP ir 36 (ja tas ir augstāks pie komandas HCP aprēķina tiek izmantots HCP 36), laukuma slope netiek piemērots.

4. Pieteikšanās

Pieteikšanās līdz 23. augusta plkst. 20:00, pa e-pastu: karlis.lusis@salienagolfcourse.com vai jciriganaktsgolfs@gmail.com

5. Starta laiki

5.1. Starts vienlaicīgi no visām bedrītēm plkst: 22:15

6. Dalības maksa.

Dalības maksa katram spēlētājam 10,- LVL. Green fee bezmaksas.

7. Apbalvošana

Apbalvošana notiks pēc sacensībām 26. augustā ap plkst.01:00

Pēdējās izmaiņas , 22.08.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē