Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Ģimeņu čempioni

Brāļi Harijs un Edgars Barisi sestdien "Ozo" laukumā uzvarēja "Aurum" Latvijas ģimeņu čempionātā, kur cīņa ritēja scramble sitienu spēlē bez HCP ietekmes. Pirmo vietu 17 komandu konkurencē Barisi nodrošināja pēdējās sešās bedrītēs, kuras izspēlēja ar -4 zem PAR, un par viena sitiena tiesu apsteidza tuvākos sāncenšus.

Barisu rezultāts bija 68 sitieni, savukārt otro vietu ar 69 sitieniem ieguva Guntars un Edgars Zālīši, kam otro deviņnieku arī izdevās izspēlēt mīnusā (-2). Zālīšiem viens bugijs 11.bedrītē rezultātu ietekmēja tik būtiski, ka vēlāk Barisi vairs nebija panākami.

Trešo vietu ar PAR atbilstošu rezultātu ieņēma Andris un Laila Forstmaņi, bet ar +1 laukumu izdevās izspēlēt uzreiz trim komandām.

Komandu cīņā sestdien labākos noteica arī Salienā Tirdzniecības kameru turnīrā. Salienas plašumos vislabāk iejutās komanda, kur kopā ar Robertu Eihmani spēlēja Rūdolfs un Uldis Ķelles, kā arī Aigars Tukulis. HCP scramble spēlē 15 kvartetu konkurencē uzvarētāji nospēlēja ar neto 52 sitieniem, kas ļāva par piecu neto punktu tiesu atstāt aiz muguras tuvākos konkurentus.

Ar neto 57 sitieniem otro vietu ieguva Andris Eihmanis, Laima Lūse, Agita Tretjakova un Irēna Vītola, bet trešie ar tādu pašu rezultātu bija Jānis Taukačs, Vilmārs Jansons, Ģirts Rūda un Arnolds Čulkstēns.

Pēdējās izmaiņas , 18.08.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē