Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Pusceļa līderi

Pēc piektdien "Viesturos" aizvadītās pirmās sacensību dienas skaidrāk iezīmējās nopietnākie pretendenti uz Latvijas atklātā senioru čempionāta uzvarētāja lauriem. Sacensību pusceļā līderis ir Ivars Grunte, taču izredzes nav zaudējuši arī viņa tuvākie konkurenti Andris Zvans un Vilis Krištopans.

Senioru līmeņa debitants Grunte pirmo kārtu izspēlēja ar 75 sitieniem jeb +5 virs PAR, iekrājot divu sitienu pārsvaru pār Zvanu, un par pieciem sitieniem tiekot priekšā trešās vietas īpašniekam Krištopanam. Ceturtais ar +12 virs PAR 18 dalībnieku konkurencē ir pašreizējais senioru čempions Armands Krāģis.

Cīņa par Latvijas seniora čempiona titulu pirmo reizi ilgs divas dienas, tādēļ sāncenšiem vēl ir visas iespējas sestdien vērst situāciju sev par labu. Pirmie spēlētāji laukumā dosies plkst. 10, bet trīs pagaidām veiksmīgākie pretendenti uz tee stāsies plkst. 11.48.

Sestdien cīņā iesaistīsies arī diždāmu trijotne, kurā būs arī septiņkārtējā čempione Lidija Gavrilova. Dāmas vietu sadalījumu noteiks sitienu spēlē 18 bedrītēs.

Pēdējās izmaiņas , 17.08.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē