Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Akadēmijas ārzemju debija

"Viesturos" bāzētā "Davis Golf Style Academy" (DGSA) pirmo reizi sūta savu komandu uz sacensībām ārzemēs, kur piedalīsies Ungārijas atklātajā amatieru čempionātā. Jau iepriekš vietu komandā bija garantējuši Roberts Eihmanis, Linda Dobele un Indra Eniņa, bet pēdējās vakances ceturtdien izcīnīja Harijs Bariss un Roberts Bišs.

Par divām atlikušajām vietām komandā cīņa ritēja speciālā kvalifikācijā, kas notika Salienas golfa laukumā, spēlējot no smagajām baltajām izsitiena vietām. Harijs Bariss un Roberts Bišs bija labākie, nospēlējot attiecīgi ar +8 un +11 virs PAR.

Ceļā komanda dosies pirmdien, bet trešdien paredzēts treniņraunds, kam sekos sacensības no 23. līdz 25.augustam. Brauciens visiem kvalifikāciju izgājušajiem ir pilnībā apmaksāts. Septembra pirmajā pusē ieplānots vēl viens turnīrs ārzemēs, un akadēmijā pašlaik izskata piemērotākos variantus. Atlasē uz šo turnīru jau piedalīsies visi DGSA A izlases spēlētāji.

Vēl šis laiks akadēmijā ir īpašs ar to, ka DGSA uzsāk, cerams, ilgstošu un veiksmīgu sadarbību ar lielisko "Kjus" kompāniju, pavēstīja DGSA vadītājs Dāvis Puksts. Kopš "Latvian Open" DGSA A izlases spēlētāji būs redzami "Kjus" krāsās. Puksts informēja, ka akadēmijā ļoti priecājas par uzņemto virzienu un DGSA ar lepnumu pārstāvēs lielisko norvēģu firmu.

DGSA kvalifikācijas rezultāti Salienas laukumā

Harijs Bariss +8
Roberts Bišs +11
Dainis Riziks +12
Edgars Bariss +12

Pēdējās izmaiņas , 16.08.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē