Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Latvijai savs ziemas „Open”

Ja ziemā gribējās uzspēlēt, latvieši līdz šim bija bieži viesi Krievijas Ziemas kausa izcīņā un citos līdzīgos turnīros valstīs, kur „sezonas beigas” ir tikai abstrakts jēdziens. Taču jau pēc dažiem mēnešiem situācija kardināli mainīsies, jo ceļojumam uz siltām zemēm būs pavisam cits svars – janvāra vidū Spānijas dienvidos notiks pirmais Latvijas Ziemas „Open”!

 

Turnīrs, ko Malagas tuvumā „El Paraiso” golfa klubā rīko Latvijas Golfa federācija sadarbībā ar tūrisma aģentūru „Balta”, risināsies no 12. līdz 17.janvārim. Kā jau pienākas tik tālā braucienā, programmā interesentiem būs ne tikai golfa sadaļa, taču tas nekādi neietekmēs sacensību sportisko garu – labākos noteiks sitienu spēles formātā (stroke).

 

Rīkotāji rēķinās, ka vairāk par 60 dalībniekiem nepieteiksies, un to vidū būtu arī viesi no Igaunijas, Krievijas, Lietuvas, un varbūt vēl kādas valsts.

 

Dalībnieku reģistrēšanu organizatori sāks jau 5.oktobrī tūrisma aģentūrā „Balta” Rīgā , Torņu ielā 4 , 1C-102 ( Jēkaba kazarmas) lena@baltatour.lv vai pa telefonu 7216444.

 

Paketes oficiālās cenas vēl nav nosauktas, taču ar aptuveni 800 latiem pietiks, lai citi būtiski izdevumi braucienā nebūtu jāplāno.

 

Par iespēju spēlēt pirmajā Latvijas Ziemas "Open" visi golferi ir laipni aicināti izteikt savu viedokli, atbildot uz nedēļas jautājumu.

Pēdējās izmaiņas , 04.10.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē