Arhīvs
23. Aprîlis, 2024. Juris, Jurģis, Georgs
Pāru kaujas
rezultâti

Čempionāti senioriem un ģimenēm

Lielo pašmāju turnīru sezonu nedēļas nogalē "Viesturos" noslēgs Latvijas senioru čempionāts, kur kungi sacentīsies divas dienas, bet dāmas, kam pašapziņa nav atkarīga no ierakstiem pasē, uzvarētāju noteiks pēc 18 bedrīšu izspēles. "Ozo Golf Club" sestdien risināsies "Aurum" Latvijas ģimeņu čempionāts.

Latvijas senioru čempionātā kungi spēlēs piektdien un sestdien, labākos nosakot pēc 36 bedrīšu izspēlē sasniegtā sitienu spēles rezultāta. Piektdien visiem būs viens starta laiks no dažādām bedrītēm, savukārt sestdien spēlētāji laukumā dosies atkarībā no pirmajā kārtā sasniegtajiem rezultātiem.

Kungiem būs divas ieskaites grupas - 55+ un 65+. Katrā grupā paredzētas savas balvas, bet lielo kausu saņems absolūti labākā rezultāta īpašnieks. Balvas nodrošina ne tikai LGF, bet arī "Viesturu" klubs un laukuma sponsori. Privāti balvas laureātu trio garantē arī viens no aktīvākajiem Latvijas golferiem Vilis Krištopans.

Dalības maksa katru dienu ir 15 lati (kluba biedriem atlaide), bet green fee paredzēts 10 latu. Speciāla balva paredzēta arī par labāko rezultātu pirmajā sacensību dienā.

"Aurum" Latvijas ģimeņu čempionātā sestdien scramble sitienu spēlē aicina startēt komandas, kas izveidotas no diviem golferiem, kas ir pirmās pakāpes radinieki.

AURUM Latvijas ģimeņu čempionāts 2012

18. augustā – plkst. 8:30, Ozo Golf Club

  • 1. Vadība

    Sacensības organizē un tiesāšanu nodrošina Ozo Golf Club sacensību komiteja.

    2. Laiks un vieta

    Sacensības notiek Ozo Golfa Kluba laukumā 2012. gada 18. augustā. Sākums plkst. 8:30 no visām bedrītēm reizē (shot gun), saskaņā ar izlozi.

    3. Dalībnieki

    3.1 Sacensības notiek pāru (ģimeņu) ieskaitē. Komandā – 2 spēlētāji.

    3.2 Spēlētājiem HCP kartes obligātas.

    3.3 Kopējais dalībnieku skaits ne vairāk par 72 (reģistrācijas apstiprinājums pēc pirmās rokas principa). Piedalās tikai amatieri. Sacensības ir atklātas un tajās var piedalīties arī LR rezidenti.

    3.4 Ģimenes statuss – pirmās pakāpes radinieki (mamma, tētis, brālis, māsa). Iespējams dažādu paaudžu komandu veidošana (vecvecāki, mazbērni). Civilattiecības starp partneriem netiek uzskatītas par „ģimeni”.

    4. Sacensību formāts un noteikumi

    4.1 Sacensības notiek saskaņā ar Karaliskā un Sentendrjūsas Golfa kluba apstiprinātiem golfa noteikumiem un Ozo Golf Club vietējiem noteikumiem.

    4.2. Sacensību formāts: pāris (ģimene) spēlē pēc principa scramble (labākā bumba), stroke (sitienu spēle) ieskaitē. Piemēram: kad komandas abi spēlētāji ir veikuši savus sitienus, komanda nolemj – kura būs tā bumba, ko viņi izvēlēsies spēlēt tālāk. Abi spēlētāji no izvēlētās vietas atkal izpilda sitienus, un tā tas turpinās līdz bedrītes izspēlei. Otru bumbu var novietot uz zāles tikai tad, ja izvēlētā bumba atrodas fairway (feirveja)vai uz grīna. Visos citos gadījumos (ja izvēlētā bumba ir rough (rafā), bunkurā, hazardā un citur)- otra bumba ir jādropē. Ja izvēlēta tiek bumba rafā, tad tā ir jāspēlē pirmā un tikai pēc tam komanda var spēlēt otru bumbu. Uz grīna un feirveja sitienu kārtību nosaka pati komanda.

    4.3. Sievietes un juniori līdz 12 gadiem spēlē no sarkanajām izsitienu vietām. Pārējie – no dzeltenajām izsitienu vietām.

    4.4. Pēc sacensībām komanda savu spēles karti nodod sacensību komitejai kluba recepcijā (rezultātu apkopošanai).

    5. Vietu dalīšana:

    5.1. Uzvar komanda, kura savāc vismazāk sitienu.

    5.2. Ja vairākas komandas dala pirmo vietu, uzvarētājs tiek noteikts pārspēlē uz laukuma 18. bedrītes. 5.3. Bumbiņu marķēšana obligāta.

    6. Balvas

    Balvas nodrošina firma Aurum

    7. Pieteikšanās un izloze

    7.1. Spēlētājam ir pienākums pieteikties uz sacensībām līdz 2012. gada 16. augustam plkst. 15:00 Ozo Golfa kluba recepcijā, pa tālr. 67394399 vai e-pastu ozogolf@apollo.lv

    7.2. Izloze ir atklāta un galīga, un tā notiek 2012. gada 16. augustā plkst. 15:00

    8. Starta laiki

    Starts notiks saskaņā ar izlozi. Katrs spēlētājs ir atbildīgs par savlaicīgu ierašanos uz startu. Spēlētāji starta vietu kārtību drīkst mainīt tikai ar turnīra rīkotāju atļauju.

    9. Dalības maksa

    8.1. Kluba biedriem, RGS audzēkņiem un sezonas karšu īpašniekiem – Ls 15,-

    8.4. Pārējiem – green fee + Ls 15,-

    Ozo Golf Club sacensību komiteja

  • Pēdējās izmaiņas , 16.08.2012.

    Komentāri[]
     
    Dienas foto



    Golfs.lv jautā

    Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

    Piecu gadu laikā
    5-10 gados
    Ne tik pārskatāmā nākotnē