Arhīvs
16. Aprîlis, 2024. Mintauts, Alfs, Mindaugs, Bernadeta
Pāru kaujas
rezultâti

Ar labiem rezultātiem

Latvijas atklātajā junioru čempionātā trešdien "Ozo Golf Club" laukumā daudzi jaunie golferi cīņā par godalgotajām vietām sasniedza labus rezultātus. Īpaši izcēlās U-18 meiteņu grupas uzvarētāja Anna Diāna Švanka, otro dienu pēc kārtas nospēlējot ar -2 zem PAR. Puišiem vecākajā grupā trīs dienu summā nepārspējams bija Roberts Eihmanis.

Svens Ermansons pēdējā raundā sasniedza dienas dalītu labāko rezultātu (74) puišiem U-18 grupā, tomēr iepriekš Eihmanis bija iekrājis pietiekamu pārsvaru, lai uzvarētu ar +12 virs PAR un sešu sitienu pārsvaru. Švanka ar +11 bija septiņus sitienus priekšā Indrai Eniņai. Uzvarētāji vecākajā grupā redzami 'Dienas foto'.

Zēniem U-15 grupā uzvarētāja balva aizceļoja uz Lietuvu kopā ar Gediminas Markevicius, bet labākais no pašmāju spēlētājiem Rūdolfs Ķelle trīs dienu summā nospēlēja ar +25 virs PAR un uzvarētājam zaudēja trīs sitienus. Plānāka konkurence bija U-15 meitenēm, un šajā grupā labākā bija Laila Forstmane.

U-12 grupā, kur dalībnieki ik dienu spēlēja deviņas bedrītes, uzvarēja Gustavs Zilgalvis un Anna Marksa. Savukārt visjaunāko spēlētāju cīņās labākos panākumus U-10 grupā guva Fēlikss Gavars un Marlēna Gavare.

Laureāti saņēma balvas arī no "Pure Chocolate" un "Cido", par ko īpaši priecājās jaunākie dalībnieki, savukārt vecākajiem junioriem nopietni jāgatavojas drīzajam "Volvo Latvian Open". Tas būs pēdējais turnīrs pēc kura noteiks Latvijas izlases sastāvu startam pasaules amatieru komandu čempionātā Turcijā.

Latvijas junioru čempionāta REZULTĀTI 

Pēdējās izmaiņas , 01.08.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē