Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Ar skatu uz "Volvo Latvian Open"

Jaunā nedēļa sākas ar vienu no Latvijā vērienīgākajiem turnīriem - atklāto junioru čempionātu, kas trīs dienās viesosies trijos laukumos, iesaistot gandrīz trim cipariem rakstāmu dalībnieku skaitu. Taču prāta noteikti jau paturams arī "Volvo Latvian Open", kas notiks nākamajā nedēļas nogalē, bet šonedēļ organizatori gaidīs pieteikumus prestižajām sacensībām.

Šonedēļ būs vairāki citi turnīri, piemēram, klasiskā LMT Prezidenta kausa izcīņa, kas "Ozo" laukumā paredzēta sestdien. Dienu vēlāk "Ozo" laukumā risināsies kluba golferu cīņas pret Nītvaljas igauņiem.

"Viesturos" sestdien paredzēta Romāna kausa izcīņa un svētdien - atklātais "Viesturu" senioru čempionāts. Savukārt Salienā sestdien risināsies ikmēneša "Open" 8.posms, kurā cīņa būs stableford formātā.

Potenciālajiem "Volvo Latvian Open" dalībniekiem aizpildīti pieteikumi "Ozo" recepcijā jānogādā līdz nākamās pirmdienas, 6.augusta pievakarei. Tā kā turnīrā varēs nopelnīt solīdus punktus pasaules amatieru reitingā, sagaidāms, ka dalībnieku sastāvs starptautiskā līmenī kļūs arvien spēcīgāks, un pašmāju golferiem vairs nebūs viegli pretendēt uz uzvaru.

Handikapa limits dalībai Latvijā prestižākajā turnīrā ir HCP 15 kungiem un HCP 20 dāmām. Dalības maksa - 75Ls, Latvijas junioriem - 25Ls. Maksa ir par visām sacensību dienām, ietverot green fee, ēdināšanu un suvenīrus.

"Volvo Latvian Open" (lejuplādei)

NOLIKUMS

PIETEIKUMA ANKETA

Pēdējās izmaiņas , 30.07.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē