Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Pēc kāpuma lūkojot

Eiropas dāmu amatieru čempionātā Kristai Puisītei piektdien trešajā kārtā izšķirsies, vai saglabāsies cerība turnīra pēdējā dienā cīnīties par augstu vietu, vai vairāk būs jāraugās uz kata robežu. Pēc divām sacensību dienām Krista Slovēnijā ar +1 virs PAR dala 38.vietu.

Pēc attiecīgā turnīra mērauklas, otrajā kārtā Kristai bija viduvējs rezultāts - nospēlēts ar +3 virs PAR. Viens iegūts vai zaudēts sitiens šādās sacensībās nozīmē uzreiz kāpumu vai kritumu par teju 10 vietām, tādēļ jācer, ka Kristai turpinājumā izdosies nospēlēt stabili un apliecināt savu piederību kontinenta amatieru elitei.

Līdere francūziete Celine Boutier čempionāta pusceļā ir vadībā ar -8 zem PAR, tuvākās konkurentes apsteidzot par diviem sitieniem. Organizatori vēsta, ka otrajai sacensību dienai bija sagatavoti ātrāki grīni, turklāt karogus uz tiem izvietoja ievērojami izaicinošākās pozīcijās.

Četri juniori nedēļas nogalē Latviju pārstāv Eiropas "Young Masters" - turnīrā, kur savulaik spēlēja arī Krista. Ungārijā "Royal Balaton Golf & Yacht Club" laukumā jaunajiem Latvijas golferiem būs jācīnās par augstākām vietām sacensību turpinājumā.

Pēc pirmās kārtas visaugstāk no Latvijas spēlētājiem tika Anna Diāna Švanka, kam 84 sitieni (+12 virs PAR) ļauj dalīt 36.vietu, piedaloties 52 spēlētājām. Alise Burkāne ar +20 virs PAR ir 50.vietā. Puišiem Rūdolfs Ķelle ar +16 ieņem 46.vietu, bet pozīciju zemāk ir Roberts Bišs, ar +17 virs PAR apsteidzot sešus sāncenšus.

Komandu ieskaitē Latvija ar 261 sitienu ir 24.vietā 26 valstu konkurencē.

Eiropas dāmu amatieru čempionāta REZULTĀTI

Eiropas "Young Masters" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 27.07.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē