Arhīvs
16. Aprîlis, 2024. Mintauts, Alfs, Mindaugs, Bernadeta
Pāru kaujas
rezultâti

Panākumu meklējumos

Vasaras vidū Latvijas golferi labus rezultātus un veiksmi meklē ne tikai pašmāju laukumos, bet arī tuvākās un tālākās valstīs. Aizvadītajā nedēļā prom no mājām bija devusies Māra Puisīte, kura dalīja 5.vietu Nīderlandes junioru "Open". Savukārt meistarībā daudzus gadus brieduši spēlētāji startēja Lietuvas "Open", kur ceturtais bija Kristaps Krištopans. Cīņas ritēja arī tradicionālos Vidzemes turnīros un sacensībās Siguldā.

Māra Puisīte pieciniekā Nīderlandes junioru "Open" iekļuva, četru dienu summā "GolfClub Toxandria" laukumā nospēlējot ar +13 virs PAR. Linda Dobele pēc trim kārtām ar +30 virs PAR bija ceturtā desmita vidū un pēdējai sacensību dienai nekvalificējās. Pārliecinoši ar PAR atbilstošu rezultātu uzvarējusī angliete Lauren Taylor saņēma ielūgumu uz Eiropas profesionālās tūres "KLM Ladies Open" turnīru.

Prāvs skaits spēlētāju kuplināja "Lietuvas Open", kur Kristaps Krištopans 4.vietu ieguva ar +44 virs PAR. Laureātos "National Golf Resort" laukumā trīs dienas ilgušajās sacensībās iekļuva tikai mājinieki, labākais no kuriem bija Kornelijus Baliukonis ar +12 virs PAR. Pirmajā sešiniekā vēl iekļuva 5.vietu dalījušie Andris Keisels un Aleksandrs Pāvulāns ar +45 virs PAR.

Savukārt reģionāla mēroga panākumu guva Ingars Matisons, "Avotos" kļūstot par Vidzemes čempionu. Uzvaru un 14. Vidzemes čempiona titulu Matisons 18 bedrīšu izspēlē nodrošināja ar 66 sitieniem (+8 virs PAR), vienlaikus uzstādot arī laukuma rekordu. Uz pjedestāla otro un trešo vietu pretendēja trīs spēlētāji – Gundars Rauza, Andris Zvans un Ainārs Počs, kuri laukumu izspēlēja ar 71 sitienu. Pārspēlēs veiksmīgāks izrādījās Rauza un Zvans, izcīnot attiecīgi otro un trešo vietu.

“Avotos” tika izspēlēts arī Vidzemes kauss kungiem un dāmām, kā arī Valmieras un Limbažu kausi. Uz sacensībām bija pulcējušies 19 golferi, lai sacenstos par “Ballantines” balvām. Vidzemes kausu HCP neto vērtējumā nopelnīja Kaspars Čakāns, bet dāmām labākkā bija Daiga Matisone.

Valmieras kausa izcīņā, kur piedalījās tikai valmierieši, HCP neto formātā pirmajās deviņās bedrītēs, arī uzvarēja Čakāns. Limbažu kausa izspēlē ar Limbažiem saistīto dalībnieku konkurencē uzvarēja Jurģis Ābele.

Nākamās pļavu golfa sacensības notiks 28.jūlijā “Siltajos” Gulbenes pusē, kur tiks izspēlēts Premjera kausa 2.posms.

Tikmēr "Reiņa trasē" noslēdzies ceturtais no deviņiem "999 Tūres" posmiem, kur Aigars Pērkums pēc neveiksmīga sākuma vēlāk tika pie četriem bērdijiem un, izspēlējot divus apļus PAR 30 laukumā ar 64 sitieniem, atkārtoja "Reiņa trases" laukuma rekordu.

"Skovs Korn" atbalstītajā turnīrā Pērkums neto ieskaitē uzvarēja kungu HCP 0-18 grupā, apsteidzot Igoru Lipski un trešo vietu guvušo Māri Zaķīti. Kungiem HCP 19-36 grupā veiksmīgākais bija Kārlis Šternbergs. Dāmām uzvarēja Jūlija Osmolovska (HCP 0-20) un Viktorija Lipska (HCP 21-40).

Nākamais "999 Tūres" 18 bedrīšu turnīrs risināsies 18. augustā ar Rīgas Ostas Elevatora atbalstu, bet līdz tam "Reiņa trasē" vēl būs divi "Pohjola Open" atlases posmi un ceturtdienu vakara treniņturnīri.

Nīderlandes junioru "Open" REZULTĀTI

Lietuvas amatieru "Open" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 24.07.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē