Arhīvs
17. Aprîlis, 2024. Rūdolfs, Rūdis, Viviāna
Pāru kaujas
rezultâti

Mājas benefice

Ar vairākām balvām mājup no "Saliena Open" svētdien devās Roberts Eihmanis, kam 36 bedrīšu turnīrā izdevās finišēt ar četru bērdiju sēriju. Apliecinot prasmi sasniegt teicamu rezultātu savā mājas laukumā, Eihmanis ar -1 zem PAR uzvarēja sitienu spēlē kungu ieskaitē, bija otrais neto vērtējumā, kā arī palika nepārspēts kluba čempionātā.

Divu kārtu summā Eihmaņa rezultāts bija 143 sitieni jeb -1 zem PAR, kas viņam ļāva par 10 sitieniem apsteigt tuvāko konkurentu Edgaru Barisu. Otrajā raundā Eihmaņa rezultāts bija 69 sitieni jeb -3. Savukārt HCP neto ieskaitē kungiem spēcīgākajā grupā vietu secība bija otrāda - ar neto -9 zem PAR uzvarēja Edgars Bariss, bet Eihmanis atpalika par divu sitienu tiesu.

Dāmām absolūti labāko rezultātu sasniedza Indra Eniņa, summā nospēlējot ar 168 sitieniem jeb +24 virs PAR. HCP neto ieskaitē arī viņa savā grupā bija otrā, jo par diviem neto sitieniem atpalika no Solveigas Samas.

Otrajā handikapu grupā kungiem labākais bija Elvijs Šalājevs, turpretim dāmām visas konkurentes pārliecinoši pārspēja Emīlija Sama.

Kluba čempionātā dominēja ģimenes spēks - dāmām labākā bija Eihmaņa mamma Irēna Vītola.

Ģimeņu konkurencē svētdien risinājās turnīrs "Viesturos", kur par lielākā kausa ieguvējiem kļuva Edgars Zālītis un Dace Briede Zālīte, laureātu trio vērtējumā par labāka handikapa tiesu apsteidzot Skaidrītes un Jevgēnija Verbicka duetu, kā arī trešo vietu guvušos Ingrīdu un Andri Barisus. Jaukto pāru konkurencē labākie bija Ilmārs Naglis seniors un Ivars Kuišelis.

Pēdējās izmaiņas , 22.07.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē